Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Χαρούμενος και για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ"

Βρύζας και Κωνσταντινίδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάλεσαν στα γραφεία τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του μετέφεραν ξεκάθαρο μήνυμα επέκτασης της συνεργασίας τους. Κατ' αρχήν θετικός ο παίκτης

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/1) αναλύθηκαν τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως δεν είναι αναγκαίο να αλλάξει το πλάνο το οποίο ούτως ή άλλως είχαν εκπονήσει οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" πριν από την απολογία στην Πειθαρχική της UEFA.
Το σχέδιο έλεγε ότι δεν χρειάζεται να γίνουν άλλες περικοπές για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στο financial fair play.  Αυτό τονίστηκε και στο σημερινό (13/1) συμβούλιο και αποτελεί την απάντηση στα σενάρια τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (13/1) και έλεγαν ότι ο Σαλπιγγίδης θα αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" με προορισμό τον Παναθηναϊκό.
Εξάλλου, ο διεθνής επιθετικός έχει άμεσα συζήτηση με τον Ζαγοράκη για να του μεταφερθεί η εμιστοστοσύνη που υπάρχει προς το προσωπό του και να γίνει συζήτηση για ένα πλάνο πληρωμής των οφειλομένων και πιθανόν για επέκταση του συμβολαίου του. Μάλιστα, αναμένονται ανακοινώσεις από ώρα σε ώρα.
Τέλος, στις πολύ σφιχτές οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί θα γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια μέσα στα πλαίσια που μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ θέμα αποχώρησης παίκτη θα τεθεί μόνο εάν προκύψουν άλλα δεδομένα (πολύ συμφέρουσα πρόταση για πώληση ή λύση συνεργασίας για αγωνιστικούς ή άλλους λόγους) και όχι για λόγους τήρησης του financial fair play.
Στην αρχή της συνεδρίασης πέρασε και χαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες το απερχόμενο μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Ποζατζίδης.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΚΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Tο Χρυσό Γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που μας έδωσε 1 από τις πιο ιστορικές προκρίσεις στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας μέσα στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ με το λεξιλόγιο να είναι φτωχό για να περιγράψει κανείς τι έγινε μέσα στο γήπεδο...αλλά και έξω..

 Η Επική νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ μας μέσα στο Λονδίνο επί της Tottenham στο Black..And White Hart Lane κόντρα στα εκατομμύρια των Άγγλων κόντρα...σε διαιτητή..με 10 παίκτες από το 37' αλλά η ψυχή του ΠΑΟΚ μίλησε και πάλι και γράψαμε άλλη μία χρυσή σελίδα στην Ιστορία μας!Τιμή και δόξα

H πρώτη επική πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στο Λονδίνο.Το γκόλ του Βρύζα έστειλε τον ΠΑΟΚ στον 7ο ουρανό και έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει.
Διαβάστε περισσότερα...