Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κοντονής όπως λέμε Τσίπρας ή...

Τελεσίγραφο της FIFA στον Κοντονή

 Το έγγραφο της FIFA έφτασε και ο Σταύρος Κοντονής αυτή την ώρα το μελετάει, προκειμένου να απαντήσει για το τι μέλλει γενέσθαι με το Κύπελλο Ελλάδα. Φιξάρεται το ραντεβού των "μεγάλων", ενημερώνεται για τα επεισόδια στη Λευκάδα.

 Το έγγραφο της FIFA κοινοποιήθηκε την Δευτέρα (21/3) στην ΕΠΟ και έφτασε στα χέρια του Σταύρου Κοντονή, με το οποίο του ζητούν την άμεση επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο έχει διακοπεί με απόφασή του. Είναι πολύ αυστηρή η παγκόσμια ομοσπονδία στην επιστολή της και του εξηγεί για ποιο λόγο δεν εφαρμόζει το νόμο και είναι εκτός πλαισίου των συμφωνηθέντων η ενέργειά του να σταματήσει την διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΟΚ εναντίων όλων...

Μήνυμα τελεσίγραφο στον Σαββιδη

 Οπως σχεδόν κάθε αγωνιστική έτσι και τώρα οι φιλαθλοι που παρευρέθηκαν στην Τούμπα έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη:"Καμία συμμαχία με ομάδα της Αθήνας,ΠΑΟΚ εναντίον όλων". Αρχικά οι οπαδοί τα βάλαν με τον Μαρινάκη ενω συνθήματα ακούστηκαν και εναντίον του Μελισσανίδη και Αλαφούζο εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τις συμμαχίες που έχει συνάψει ο Ιβαν Σαββίδης με τους μεγαλομετόχους των ΠΑΟ και ΑΕΚ με σκοπό να κάνουν πόλεμο στην ερυθρολευκη ΕΠΟ. Eξαλλου οι ΣΦ ΠΑΟΚ με ανακοινώσεις τους εχουν εκφράσει και γραπτά οτι δεν βλέπουν με καλό μάτι τέτοιου είδους λυκοφιλίες γεγονός που αποδεικνύεται με την στάση του Αλαφούζου.
Διαβάστε περισσότερα...