Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος στο "Φρίουλι" αποσπώντας λευκή ισοπαλία αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερή του βραδιά μέχρι να... συνηθίσει στο 3-5-1-1 της Ουντινέζε. Η μεγάλη εμφάνιση από Κρέσιτς, Τσιρίλο και η βοήθεια της τύχης σε ορισμένα σημεία έφεραν το μηδέν παθητικό και πλέον όλα θα παιχτούν εντός έδρας. Εκπληκτική συμπαστάσταση από 5.500 ΠΑΟΚτσήδες

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ουντινέζε, όμως, ο Λάσλο Μπόλονι δεν θεωρεί πως ο "Δικέφαλος" γίνεται με αυτό το αποτέλεσμα φαβορί στην Τούμπα. "Παλέψαμε σκληρά, ήμασταν καλοί στην τακτική. Το αποτέλεσμα δεν μας δίνει πλεονέκτημα στην Τούμπα. Στην έδρας μας θα παίξουμε διαφορετικά με καλύτερη κατοχή, αυτό όμως το ματς μας δείχνει τι μπορεί να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω πως στο δεύτερο παιχνίδι θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα σε τεχνικό κομμάτι", δήλωσε ο Ρουμάνος.
 "Η κατοχή της μπάλας πρέπει να είναι πιο επιθετική και το επιθετικό μας παιχνίδι πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικό. Στην Τούμπα θα παίξουμε ένα δύσκολο αγώνα και νομίζω πως στην Τούμπα οι φίλοι μας θα μας βοηθήσουν πολύ", πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος μίλησε ακόμη:
Για το αν υπήρξαν λάθη στην κατοχή της μπάλας: "Πιστεύω πως όταν δεν έχεις κατοχή της μπάλας είναι γιατί δεν έχει κινητικότητα ο χώρος του κέντρου στο να κλείνει προς τα μέσα και όταν το μυαλό σου δεν είναι αποφασιστικό. Γνωρίζω πως ο Γκαρσία, ο Λάζαρ και ο Φωτάκης μπορούσαν να κρατήσουν καλύτερα και περισσότερο την μπάλα".

Αλκμάαρ-Αντερλεχτ 1-0. Ολα ανοιχτά στο ζευγάρι που θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ εφόσον ο "Δικέφαλος" ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε
Διαβάστε περισσότερα...