Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Εκανε το ΟΑΚΑ... εξοχικό

Λίνο και Σαλπιγγίδης έβαλαν φαρδιά πλατιά την σφραγίδα τους στον νέο θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήρθε ακόμη μια στο Ολυμπιακό Στάδιο αυτή την φορά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο "Δικέφαλος" κέρδισε έτσι δύο φορές σε μια σεζόν, σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες.
Λίνο και Σαλπιγγίδης, ωστόσο, φρόντισαν την Κυριακή (4/3) να αποδείξουν γιατί οι "ασπρόμαυροι" έχουν πάρει τον αέρα των ομάδων που χρησιμοποιούν για έδρα το ΟΑΚΑ.
Διαβάστε περισσότερα...

EIΔΩΜΕΝ....

Να δω ρε γαυρομπινέδες τι θα γράψετε αύριο στα πρωτοσέλιδά σας.Το ίδιο και εσείς ρε λαγουδάκια.
Ότι μου στέρησες προ διετίας (με σπανάθα) στο στέρησα ΠΑΟΚτσίδικα και στα ίσια.Τα υπόλοιπα στα
PLAY OFF.Συνεχίζουμε και σας γράφουμε όλους στα α........α μας και πράσινους και κόκκινους.


Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο λάθος και τα εύσημα σε Χαλκιά, Αλέξη

Ο Λάσλο Μπόλονι... υποδέχθηκε με μεγάλη ψυχραιμία το διπλό του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού είπε: "Αν ήθελα να κάνω την ανάλυση του παιχνιδιού θα έλεγα ότι έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές στον τομέα της τακτικής. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχε καλό επίπεδο, οι θέσεις μας στο γήπεδο, ωστόσο, ήταν σωστές. Η ομάδα που θα έκανε πρώτη το λάθος και θα περισσότερο για το γκολ θα ήταν αυτή που θα κέρδιζε τον αγώνα"
Πρόσθεσε πως: "Σίγουρα είμαι χαρούμενς που ο ΠΑΟ έκανε τα πρώτα λάθη. Και μετά νομίζω ότι στο επίπεδο της τακτικής και των δυνάμεων ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να κερδίσουμε το ματς. Στο τέλος νομίζω ότι ήρθε φυσιολογικά αυτή η νίκη. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην Τουμπα, σήμερα, όμως, δεν επανάλαβε ίδια εμφάνιση και ήμασταν έτοιμοι να αποκομίσουμε κάποιος κέρδος. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου".
Για την απόδοση των Χαλκιά και Αποστόπουλου σχολίασε: "Συνήθως δεν μιλάω για ατομικές αποδόσεις παικτών αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Χαλκιάς σήμερα έκανε μεγάλη επιστροφή. Επίσης πρέπει να πω ότι οι εξετάσεις του Αποστολόπουλου δεν ήταν εύκολες. Δεν ήταν εύκολος ο αντίπαλός του, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από όσα έκανε και αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος".
Για την απουσία του κόσμου και την μάχη του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο δήλωσε: "Στο τέλος αντιληφθήκαμε ότι τέτοια ντέρμπι δεν γίνεται να διεξάγονται χωρίς κόσμο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι λυπημένοι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος με πολύ δυνατους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει μάχη με τον Ολυμπιακό".
Κατέληξε λέγοντας: "Απομένουν 7 παιχνίδια, 21 βαθμοί. Χρειάζεται πολύ συγκέντρωση, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ηταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σήμερα. Κέρδισε και ο Ατρόμητος και έπρεπε να κάνουμε τα πάντα και εμείς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν σημαντικοί οι σημερινοί βαθμοί αλλά δεν ήταν αποφασιστικοί για την τελική κατάταξη"
Διαβάστε περισσότερα...

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2

Ο "Δικέφαλος" έστειλε... μήνυμα Τσάμπιονς Λιγκ αλώνοντας για δεύτερη φορά φέτος το... καταραμένο ΟΑΚΑ. Επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού με εύστοχο πέναλτι του Λίνο στο 52΄που κέρδισε παλικαρίσια ο Αθανασιάδης και με πολύ ωραίο γκολ του Σαλπιγγίδη μετά από σέντρα-φαρμάκι του Βραζιλιάνου στο 84΄. Άριστα στημένος από το Μπόλονι ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο παιχνίδι και είχε και σε μεγάλη βραδιά τον Χαλκιά, με κορυφαία στιγμή την απόκρουση στο πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο φινάλε. Σκόρπισε χαμόγελα ο Αποστολόπουλος

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει Τσάμπιονς Λιγκ φέτος; Το ερώτημα απαντήθηκε με τον πλέον πειστικό τρόπο απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου ο "Δικέφαλος" έκανε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό. Ο "Δικέφαλος" παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο άριστα στημένος από τον Λάσλο Μπόλονι, εμφανώς φρέσκος σε δυνάμεις και με όλους σςχεδόν τους παίκτες του να κάνουν σπουδαίο παιχνίδι. Πήρε μια πανάξια νίκη και έστειλε μήνυμα ότι φέτος, μέσω των πλέι οφ, μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή δαισυυλογική διοργάνωση.
Στο πρώτο μέρος κοίταξε την ισορροπία
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να κερδίσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής. Όσο περνούσε η ώρα η κυκλοφορία της μπάλας γινόταν καλύτερη με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να απειλεί ελάχιστα. Ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα έγινε στο 41΄ όταν ο Χριστοδουλόπουλος ελίχθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Χαλκιάς με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε. Αμέσως μετά ο "Δικέφαλος" παραλίγο να ανοίξει το σκορ. Ο Νιμανί βρήκε τον Αθανασιάδη, αυτός με μια γύρισε στην καρδιά της περιοχής στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με προβολή και υπό την πίεση του Σπυρόπουλου δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε .
Τον "τελείωσε" στις αντεπιθέσεις
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με... φόρα στο δεύτερο μέρος στον αγώνα είχαν ευκαιρίες με τον Ζέκα στο 47΄(είπε όχι ο Χαλκιάς) και τον Τοτσέ στο 49΄ μεκεφαλιά άουτ, αλλά στο 50΄ο Αθανασιάδης πήρε πέναλτι και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του "Δικεφάλου". Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έβαλε πλάτη τον Σαριέγκι και ο Βάσκος αμυντικός τον κράτησε και τον έριξε κάτω. Πέναλτι και κίτρινη (θα μπορούσε να δοθεί και κόκκινη) από τον Βοσκάκη και εύστοχα εκτελεσμάνο πέναλτι από το Λίνο. Στο ο Χαλκιάς έκανε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Τοτσέ και κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ άρχισε να βγαίνει απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Σε μία αποό αυτές, στο 84΄ μετά από σέντρα φαρμάκι του Λίνο ο Σαλπιγγίδη με προβολή πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και "τελείωσε" το παιχνίδι. Το κεράσάκι του θριάμβου ήρθε με την επέμβαση του Χαλκιά στο πέναλτι του Χριστοδουλοπουλου στις καθυστερήσεις (το κέρδισε ο πρώην πάικτης του ΠΑΟΚ από τον Γκαρσία).
Διαβάστε περισσότερα...