Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Απλά,σκέψου το...

Γράφει ο Χάρης Γανωτίδης:

Φαντάσου έναν προπονητή,που νικάει μέσα στην Τούμπα έχοντας για κεντρικούς αμυντικούς τον 36χρονο δεξιό μπακ Πάντο και τον αριστερό μπακ από την Β Εθνική Μιχαήλ,να έχει στην ομάδα του σέντερ μπακ τους Κοντρέρας και Μαλεζά.
Σκέψου έναν προπονητή, που νικάει μέσα στην Τούμπα με ανασταλτικό μέσο τον 34χρονο Ανδράλα και δεξί χαφ τον 34χρονο Κυριάκο, να έχει στην ομάδα του αμυντικό χαφ τον Γκαρσία και δεξιά τον Βιερίνια.

Συλλογίσου έναν προπονητή που νικάει μέσα στην Τούμπα με ένα επιεικώς μετριότατο έμψυχο υλικό κι ενώ του λείπουν τρεις βασικοί από αυτό, να διαθέτει στο ρόστερ της ομάδας του το υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.Φαντάσου, αντί για τον Βίλα να έχει για σέντερ φορ τον Αθανασιάδη ή τον Μουσλίμοβιτς.
Να έχει στην διάθεσή του παίχτες σαν τον Λαζάρ,τον Βιτόλο,τον Σαλπιγγίδη,τον Λίνο,τον Ίβιτς.
Φαντάσου ακόμα να είχε στο πλευρό του και τον απόλυτα συσπειρωμένο κόσμο του ΠΑΟΚ.
Αν σκεφτείς καλά όλα αυτά,μακριά από συμπάθειες ή εμπάθειες,τότε ίσως θα μπορέσεις να αντιληφθείς που θα έφτανε ο ΠΑΟΚ εάν ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε τολμήσει, κόντρα στις επιταγές και τις επιθυμίες της... αυλής,να είχε προσλάβει τον Άγγελο Αναστασιάδη.Βεβαίως, η σκέψη και μόνο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με τον συγκεκριμένο προπονητή στον πάγκο του, τρομάζει πολλούς στην ''ασπρόμαυρη'' οικογένεια.Τρομάζει και ανησυχεί  όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ αποκλειστικά για προσωπικά συμφέροντα.Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Όταν ο Δικέφαλος καταφέρει να απεμπλακεί από εσωτερικούς μηχανισμούς που τον κρατάνε δέσμιο του ευατού του, τότε μόνο θα μπορέσει να απλώσει τα φτερά του και να πετάξει προς το μοναδικό σημείο που αρμόζει στην τεράστια ιστορία του.
Την κορυφή.Εκεί όπου θα είχε ήδη φτάσει εάν είχε τον δικό του Έγκε Γκέραρντ(15 χρόνια στον ΟΦΗ), τον δικό του Γκι Ρου(36 χρόνια στην Οσέρ), τον δικό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον(26 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Και αυτός ο προπονητής για τον ΠΑΟΚ είναι μόνο ένας.
Διαβάστε περισσότερα...