Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πλήρης στην ΕΠΟ ο φάκελος του ΠΑΟΚ

Παραδόθηκε με όλα τα απαραίτητα έγγραφα να περιλαμβάνονται σ΄αυτόν στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης


Τον πλήρη φάκελο αδειοδότησης παρέδωσε στην ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σ' αυτόν περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα που προβλέπει το licensing system της UEFA. Παραδόθηκε από υπάλληλο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ και το επόμενο βήμα για να κλείσει αυτή η υπόθεση είναι να εξεταστείαπό τα μέλη της Επιτροπής.
Στο φάκελο περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι (31/12/2011) είναι διακανονισμένες (μαζί υπάρχει και σχετική έκθεση ορκωτού λογιστή).
Στον ΠΑΟΚ μιλούν για ένα πληρέστατο φάκελο-κάτι που θα πιστοποιηθεί και μέσα από τη διαδικασία εξέτασης-και ήδη αρχίζουν να σχεδιάζουν το επόμενο βήμα που είναι η ομάδα να είναι συνεπέστατη απέναντι στη Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου. 
Διαβάστε περισσότερα...

Γράφει αρνητικά την ιστορία

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους του αντιπάλους στο πρωτάθλημα, και πλέον... ακουμπάει μια ξεχασμένη κακή παράδοση

Από την σεζόν 1964-65 είχε να παρατηρηθεί το φαινόμενο ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει στην Τούμπα τέσσερις συνεχόμενους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα. Τότε ο "Δικέφαλος" δεν είχε καταφέρει να επικρατήσει πέντε ομάδων σερί και αν δεν βρει τρόπο να επιβληθεί της Δόξας Δράμας την Μεγάλη Τετάρτη τότε θα ισοφαρίσει εκείνο το αρνητικό ρεκόρ.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα "Σπορ του Βορρά": "Αρνητικό ρεκόρ 47 χρόνων καταγράφηκε χθες στην Τούμπα! Ο "Δικέφαλος" έμεινε χωρίς νίκη τέταρτο σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1964-65. Το απίστευτα αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο (1-2 στην παράταση) και συνεχίστηκε με την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2), το 0-0 με τον Αρη, με την ήττα από την Ουντινέζε με 0-3 στην Ευρώπη και τον αποκλεισμό, την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3 και την ήττα από τα Γιάννινα με 1 -2.
Σε αυτό το αρνητικό σερί ο ΠΑΟΚ μέτρησε δύο αποκλεισμούς (Κύπελλο και Ευρώπη) αλλά έχασε και συνολικά 11 βαθμούς μέσα στην Τούμπα στο πρωτάθλημα πετώντας την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στη δεύτερη θέση και έτσι πλέον βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με την ΑΕΚ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου! 
Η παροιμιώδης αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει μέσα στην Τούμπα, εκτός από τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μέσα στην ομάδα, οδηγεί τον σύλλογο σε μερικές από τις χειρότερες επιδόσεις σε ολόκληρη την ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία, αφού, όπως προαναφέραμε, τέτοιο σερί εντός έδρας χωρίς νίκη σε αγώνες πρωταθλήματος, έχει να παρατηρηθεί εδώ και 47 ολόκληρα χρόνια. Μετά τη σεζόν 1964-65, το αρνητικό σερί που τρέχει τώρα ο ΠΑΟΚ, είναι η αμέσως χειρότερη επίδοση και δεν θα ισοφαριστεί, μόνο αν ο Δικέφαλος κερδίσει τη Δόξα Δράμας στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη.
Από την επόμενη χρονιά μέχρι και τη φετινή, υπήρχαν μόνο τριάδες εντός έδρας αγώνων που δεν κατάφερνε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και αυτές ερχόταν σπάνια. Τότε πάντως, τη σεζόν 1964-65 τα πέντε ματς που δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ήταν κατά σειρά με τους: Αρη (0-2), Ολυμπιακό (0-4), Πιερικό (0-1), Παναθηναϊκό (0-0) και Ηρακλή (1-1). Φέτος, με τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμπλήρωσε τέσσερα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη με Ολυμπιακό, Αρη, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα".
Διαβάστε περισσότερα...

"Στην Τούμπα πέρασα μόνο στιγμές αλήθειας"

Οι δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιάδη για το δεσιμό του με τον ΠΑΟΚ, τα αγωνιστικά ατού του "Δικεφάλου" και το μυστικό της νίκης του ΠΑΣ στην Τούμπα

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στον τρόπο οργάνωσης του παιχνιδιού μετά τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ πειθαρχημένος, πρέπει να δουλέψεις πολύ στην τακτική για να τον αντιμετωπίσεις, είτε αμύνεται είτε επιτίθεται. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, τα διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος. Μας βοήθησε το γεγονός ότι πετύχαμε δεύτερο γκολ. Είναι μια μεγάλη νίκη που ήρθε μετά από πολλή δουλειά".
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Εχουμε δύο παιχνίδια τώρα και πρέπει να παίξουμε για να τα κερδίσουμε ώστε να κάνουμε καλή Ανάσταση. Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας. Θέλω να ξέρετε πως από την πρώτη ημέρα που πήγα στον ΠΑΣ είπα ότι έπρεπε να τους κερδίζουμε όλους, όλα τα ματς να είναι τελικοί. Σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος, σε όλη την διάρκεια του ματς. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει".
Για τον "Δικέφαλο" και το δεσιμό του με την ομάδα: "Πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή του είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Εγώ λέω αυτά που βλέπω. Δεν έίναι της ώρας να τα πούμε αυτά δουλέψαμε πολύ για να πείσουμε αυτά τα παιδιά να παίζουμε καλά και εκτός έδρας.
Αυτό δεν είναι εύκολο. Σε όποια ομάδα και να ήμουν αυτό έκανα. Δεν το λέω μόνο για να το λέω, το πιστεύω, δούλεψαν πολύ και τα παδιά, εκεί είναι το μυστικό. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε εγώ με αυτή την ομάδα είμαι δεμένος, όσο προσπάθησαν και να το αλλάξουν αυτό δεν αλλάζει. Από τότε που έφυγα από την ομάδα πριν από κάποια χρόνια δεν ήρθα ποτέ στην Τούμπα, δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον ΠΑΟΚ, χαιρόμουν ή στεναχωριόμουν, όπως κάθε άνθρωπος της ομάδας.
Άλλοι ασχολήθηκαν με εμένα καλώς ή κακώς. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα 16 χρονών, είμαι 59 και έχω περάσει πολλά χρόνια, αλλά μόνο αλήθειας, με ούτε ένα ψέμα, μόνο με δουλειά και αγάπη. Θέλω να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί, τι θα πούνε οι άλλοι δεν με νοιάζει, και ξέρω τι λέω, μιλάω πολύ καλά ελληνικά για να τα καταλαβαίνουν όλοι".
Διαβάστε περισσότερα...