Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Δεν θέλει η Παναγιά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, εμφανίστηκε στεναχωρημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν δοθεί στην ομάδα του άλλη ευκαιρία στο Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, έκαναν ευκαιρίες και δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη προσπάθεια του αντιπάλου. Μάλλον δε θέλει. Είμαι στεναχωρημένος αλλά όχι από την προσπάθεια των παιδιών. Εξαρτιόμασταν από τα αποτελέσματα των άλλων και πλέον δε ξέρω αν έχουμε άλλη μία ευκαιρία. Μάλλον δεν μας θέλει.
Σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά οργανωμένος πίσω και όσο δεν βάζαμε το γρήγορο γκολ, τα πράγματα δυσκόλευαν. Ήταν ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα σε έναν παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Πρέπει να ζήσουμε, όμως, μ’ αυτό. Έτσι πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες και πιστεύω, θα το κάνουμε».
Για την κούραση:
«Μας επηρεάζει πλέον η κούραση αλλά αυτό δεν έχει σχέση με σήμερα. Εύκολες πάσες τις κάνουμε δύσκολες. Επαναλαμβάνω είμαι στεναχωρημένος που τα παιδιά δεν πήραν τίποτα παρά την προσπάθεια που έκαναν»
Για το αν πρόκειται για αποτυχία:
«Αν έβαζε το γκολ ο Αθανασιάδης που θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να τη στείλεις έξω, θα μιλούσαμε για ανατροπή. Βάσει αποτελέσματος, όμως, ναι είναι. Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Να δούμε τις αντοχές των παιδιών και τι κάνουμε εμείς σωστά. Αυτό κάποια στιγμή το πλγρώνεις. Δεν ήταν θέμα κούρασης, όμως, σήμερα. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε φάσεις στο δεκάλεπτο που έπρεπε να τις κάνουμε γκολ».
Για την αλλαγή του Μάρτενς:
«Έγινε γιατί θέλαμε να βάλουμε ένα παιδί πιο δυνατό στα στημένα, στον αέρα. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Μάρτενς. Είχαμε τα στημένα αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ».
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Έχει πολύ καλό προπονητή, είχε και πολύ καλύ αμυντική συμπεριφορά. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πως ο ΠΑΣ δεν είχε το άγχος ενώ εμείς όσο περνούσε οπ χρόνος, επηρεαζόμασταν ακόμα περισσότερο».
Διαβάστε περισσότερα...

Μπλέξαμε!

Απίστευτα δύσκολη γίνεται πλέον η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ που θα χρειαστεί συνδυασμών αποτελεσμάτων για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.  Ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με μόλις έναν βαθμό ενώ υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.  Από κάθε όμιλο παίρνουν την πρόκριση οι δύο πρώτες ομάδες.
Αυτό που θα ελπίζει ο Δικέφαλος είναι να κερδίσει στην Κέρκυρα και η Καλαμαριά να ηττηθεί τόσο αύριο στην Κέρκυρα όσο και στα Γιάννινα την τελευταία αγωνιστική.
Η άλλη περίπτωση  (πιο απίθανη) είναι να χάσει ο ΠΑΣ από την Καλαμαριά και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Κέρκυρα με αρκετά γκολ ώστε να έχει καλύτερη επίθεση από τον ΠΑΣ.
Αν, τελικά, η πρόκριση «παιχτεί» στις ισοβαθμίες, τότε πρώτο κριτήριο είναι το αποτέλεσμα ή αποτελέσματα στον αγώνα ή στους αγώνες ανάμεσα στις δύο ή τρεις ομάδες που θα έχουν ισοβαθμήσει. Επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες και τελευταίο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ όσων θα έχουν ισοβαθμήσει.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0
Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 1-0
2η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς 30/10
3η αγωνιστική
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς
Βαθμολογία
     Ομάδα                         Αγώνες Βαθμοί
1. ΠΑΣ Γιάννινα                   2           4
2. Απόλλων Καλαμαριάς      1           3
3. ΠΑΟΚ                               2           1
4. Κέρκυρα                            1           0
Διαβάστε περισσότερα...

Διπλή διάκριση για τον Π.Α.Ο.Κ.

Ηταν μια εμφατική νίκη που συνοδεύτηκε από ποιοτικό ποδόσφαιρο και όμορφα γκολ. Το ποδοσφαιρικό κοινό εκτίμησε την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βέροια και έδωσε σε παίκτες του Δικεφάλου και τα δύο βραβεία της 8ης αγωνιστικής.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης με το εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ στην κίνηση ήταν ο νικητής του διαγωνισμού Best Goal με ποσοστό 59% επικρατώντας του Μιλιάζες του ΟΦΗ (38%) και του Κάσες του Πανθρακικού (2,8%).  Και ο Ράζβαν Ρατς, ο ποδοσφαιριστής που έδωσε την ασίστ για το γκολ του Κλάους αναδείχτηκε MVP της αγωνιστικής.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας συγκέντρωσε το 70, 12% των προτιμήσεων του κοινού αφήνοντας πολύ πίσω τον Μορένο του Παναιτωλικού (23,2%) και τον Μάτσα του Αστέρα Τρίπολης (6,7%).  Είναι το δεύτερο σχετικό βραβείο που λαμβάνει ο Ρατς από την αρχή της σεζόν, ενώ MVP από τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει αναδειχτεί και ο Γιάννης Σκόνδρας.
Διαβάστε περισσότερα...