Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

"Εχω εμπιστοσύνη στον ευατό μου..."

Ο Ζήσης Βρύζας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ και το πως πάρθηκε η απόφαση να αντικαταστήσει τον Θόδωρο Ζαγοράκη

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε στους εκπροσώπους Τύπου ο Ζήσης Βρύζας το απόγευμα της Πέμπτης (26/1).
"Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του δ.σ. και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Α.Σ, τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους 2 μήνες, καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του έχει διάφορα θέματα όπως αυτό της αδειοδότησης δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος για μια μέρα".
Για το ότι του ζητήθηκε να διευρυνήσει εάν έγινε έρευνα να αναλάβει κάποιος άλλος με δεδομένο πως ο ίδιος είχε πει πως θα αποχωρούσε μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη. "Ξέρετε ότι το έχω δηλώσει αυτό. Η πίεση ήταν μεγάλη, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα".
Για την διάρκεια που θα έχει η θητεία του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ: "Καταρχής είναι μέχρι τον Μάιο που λήγει η θητεία μας. Εχω εμπιστοσύνη στον ευατό μου και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του ΠΑΟΚ".
Για την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη και έτσι όπως ήρθε αυτή εξαιτίας αποδοκιμασίας μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. "Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους τους προέδρους. Ξέρουμε πως η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέξουμε".
Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικά πρόεδρος ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας και τυπικά είναι από την Πέμπτη (26/1) ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Διαβάστε για το δ.σ. της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε το δ.σ. της ΠΑΕ στο απόγευμα της Πέμπτης (26/1) έπειτα από 1,5 ώρα διάρκειας του, κατά την οποία συζητήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο δεν έδωσε το παρών ο Θοδωρής Ζαγοράκης και αυτό που αποφασίστηκε είναι πως την θέση του στην προεδρία θα αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας. Ετσι ο τελευταίος από σήμερα (26/1) και τυπικά είναι ο νέος πρόεδρος του "Δικεφάλου", ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.
Οι υπόλοιποι που θα βρίσκονται στο δ.σ. θα είναι απλά μέλη. Σε ένα σύντομο σχόλιο του μετά το τέλος αυτής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ζιγκερίδης, ανέφερε: "Συνεχίζουμε οι υπόλοιποι που παραμείναμε με κεντρικό σύνθημα της διοίκησης την απόλυτη διαφάνεια ώστε να είναι ενημερωμένος ο κόσμος της ομάδας ανά πάσα στιγμή τι γίνεται σε αυτήν".
Διαβάστε περισσότερα...

Δήλωση παραίτησης Θόδωρου Ζαγοράκη

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.
Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...
Με τιμή
Θόδωρος Ζαγοράκης
Διαβάστε περισσότερα...

Βρύζας αντί Ζαγοράκη με τη σύμφωνη γνώμη του ΑΣ

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης εμμένει στην παραιτησή του την οποία ανακοίνωσε στον Θανάση Κατσαρή και μέσα στην ημέρα συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ για να δώσει το χρίσμα στον Βρύζα

Η απόφαση του Θόδωρου Ζαγοράκη να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον οριστική και έχει ανακοινωθεί και στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και στον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πάντως ότι θα ήθελαν να συνεχίσει. Αντιλαμβάνονται, όμως, την ψυχική κούραση που αισθάνεται και την απογοήτευση από τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών και σέβονται την αποφασή του.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις επαφές που είχε από χθες (25/1) το βράδυ με τα στελέχη της νυν διοίκησης τους ξεκαθάρισε ότι θα ήταν καταστροφικό για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ να τεθεί την δεδομένη χρονική στιγμή συνολικά θέμα διοίκησης. "Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος και πρέπει άμεσα να βρείτε την λύση" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος όπως και όλοι οι υπόλοιποι βλέπει στο πρόσωπο του Βρύζα τον καταλληλότερο για να διαδεχθεί τον Ζαγοράκη στην προεδρία.
Το επόμενο βήμα είναι να γίνει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, χωρίς την παρουσία του Ζαγοράκη για να καθοριστεί με λεπτομέρειες η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία θα έχει ηγετικό ρόλο ο Ζήσης Βρύζας. Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο Βρύζας είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ηρεμία στη σχέση ΠΑΕ-μερίδας οπαδών και ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει ομαλά την φετινή σεζόν. Και παράλληλα να προετοιμαστεί για το πως θα αντιμετωπίσει την επόμενη περίοδο.
Διαβάστε περισσότερα...