Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Άγγελε Αναστασιάδη, έκανες λάθος…

– Που μίλησες
– Που αποκάλυψες
– Που είπες την αλήθεια
– Που θέλησες να ξυπνήσεις συνειδήσεις ΠΑΟΚτσίδικες και όχι συνειδήσεις δήθεν.



Έκανες λάθος Άγγελε Αναστασιάδη διότι, οι παροικούντες στην ΠΑΟΚτσίδικη Ιερουσαλήμ γνώριζαν τα πάντα, αλλά σιωπούσαν, δεν αντιδρούσαν και αφού έλεγαν χίλια-μύρια, ακόμη και όταν ήσουν πέντε βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό με τον Κατσικά και τον Τζανδάρη, στο τέλος καθημερινά έβαζαν και το …κερασάκι. «Μας έχει πρήξει τα αρ… με την Παναγιά».
Έκανες λάθος διότι η απόλυτη σιωπή σου και η ταπείνωση σου από την μέρα που σε έδιωξαν ως λεπρό από τον ΠΑΟΚ, καθημερινά μέχρι σήμερα τους εκθέτει και τους αποκαθηλώνει. Γι αυτό δεν χρειαζόταν να μιλήσεις. Εκείνοι που ζητούσαν επίμονα εδώ και καιρό να μιλήσεις, το ζητούσαν, όποιοι κι αν ήταν αυτοί, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και την περιέργεια τους. Και το 2004 μίλησες και τα είπες όλα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα στον ΠΑΟΚ. Είπες με κάθε λεπτομέρεια  τι έγινε με το περιβόητο φιάσκο Λουκά και μέχρι σήμερα σου έχουν κολλήσει ταμπέλα στο μέτωπο με το φαξ του Λουκά.
Έκανες λάθος διότι η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος. Προτιμά πολλές φορές να αναπαράγει τον απατεώνα που συστηματικά τον εξαπατά, από εκείνον που του δείχνει τι πρέπει να αλλάξει και τον κοιτάει στα μάτια. Και αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας κοινωνίας.
Έκανες λάθος διότι θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθείς ότι το τεράστιο προσωπικό κόστος που έχεις όλα αυτά τα χρόνια και την ανιδιοτελή αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ, δεν τα εκτιμούν παρά ελάχιστοι. Για το σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η σύζυγος σου πέρυσι με όλα αυτά που σου έκαναν, δεν θα δώσει δεκάρα κανείς.
Έκανες λάθος διότι ο ίδιος ο Θεός συμβουλεύει ότι πρέπει να προτιμάμε να πηγαίνουμε εκεί που μας αγαπούν. Και εκεί όχι μόνο δεν σε αγαπούν, αλλά αναρωτιέμαι και ποιος αγαπάει πραγματικά τον ΠΑΟΚ.
Έκανες λάθος διότι θα πρέπει να γνωρίζεις αυτό που έχει πει ο Ιώβ. Ότι «Θα φύγουν από τα χέρια των όσα οι ασεβείς συγκέντρωσαν. Οι δίκαιοι θα τα φάγουν και θα τα απολαύσουν. Αυτοί δεν οι ασεβείς δεν θα διαφύγουν τας συμφοράς». Αλήθεια για πες μου. Ποιος εκτός από σένα χάρισε περισσότερα από 500.000 σημερινά ευρώ στον ΠΑΟΚ; Μήπως σου το αναγνώρισαν ποτέ; Μέχρι και το χαρτί της εφορίας σου έστελναν στο σπίτι για να πληρώσεις για χρήματα που δεν είχες πάρει.
Έκανες λάθος που μίλησες διότι στις μέρες μας κανείς δεν θέλει την αλήθεια, αλλά που είσαι, (πιθανόν να το ξέρεις) ο Γέρων Πορφύριος συνήθισε να επαναλαμβάνει μία άλλη ρήση του Ιώβ. Έλεγε ότι «Θα σε προφυλάξει και θα σε σκεπάσει από το μαστίγιον συκοφαντικής και αδίκου γλώσσης και δεν θα φοβηθείς από οιονδήποτε επερχόμενων κακόν. Θα γελάς με τας απειλάς και τα πονηρά σχέδια των αδίκων και των παρανόμων διότι θα βλέπεις πόσον αδύνατοι είναι αυτοί εμπρός εις τον Θεόν. Και από αυτά ακόμη τα άγρια θηρία δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διότι και τα άγρια θηρία θα είναι ειρηνικά μαζί σου».


 του Περικλή Στέλλα






Διαβάστε περισσότερα...