Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πληροφορίες για το ματς με τη Βέροια

«Ενόψει του κρίσιμου ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Βέροια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων βρεθούν στην Τούμπα:

- Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 και θα λειτουργούν τα εκδοτήρια μπροστά από τηνμπουτίκ (09:00-έναρξη ματς) αλλά και αυτό της Θύρας 4 (13:30-έναρξη αγώνα).

- Η μπουτίκ θα λειτουργεί από τις 11:00 ως και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο κατάστημα η οικογενειακή γιορτή «Ready, set, PAOK», που δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους και τα παιδιά τους να παίξουν σε ένα ιδιότυπο έπταθλο και να νιώσουν τις απαιτήσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα από μια άλλη οπτική.

- Το VIP πάρκινγκ θα λειτουργήσει στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1

- Οι διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα παραδίδονται πλέον κατά την είσοδό τους από την ειδική είσοδο προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία και μόνο μετά την επίδειξη αποδεικτικού ταυτότητας (αστυνομική ή δημοσιογραφική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα ή άλλο ανάλογο αποδεικτικό). Δικαίωμα εισόδου έχουν ΜΟΝΟ οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ή οι κάτοχοι κάρτας ελεύθερης εισόδου Ενώσεως Συντακτών ή ΠΣΑΤ.

- Οι φίλαθλοί μας πρέπει να φέρουν απαραίτητα μαζί τους σε πρωτότυπη μορφή ή επικυρωμένη φωτοτυπία αποδεικτικό ταυτότητας καθώς είναι πιθανό να τους ζητηθεί κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ είναι απαραίτητη η επίδειξή του για την αγορά εισιτηρίου, για την επίλυση προβλήματος εισιτηρίου αγορασμένου από το διαδίκτυο, για την αντικατάσταση απολεσθέντος εισιτηρίου διαρκείας και για την παραλαβή πρόσκλησης».
Διαβάστε περισσότερα...