Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μπάσιμο εγγράφως και φόρμουλα 2 εκ. ευρώ

Κάλυψε τον πρώτο από τους δύο όρους που έθεσε ο Βρύζας, δηλώνει ότι έχει έτοιμη και εγγυητική ο ΙΒάν Σαββίδης, ενώ οι δικηγόροι του ψάχνουν τη σωστή νομική φόρμουλα για να δοθούν 2 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης από χθες το απόγευμα που ειδοποποιήθηκε από τον Ζήση Βρύζα για τις κινήσεις Καμπάνη έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο επενδυτικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ.
Ο ομογενής επιχειρηματίας μετά το ραντεβού που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ χθες, σήμερα προχώρησε σε συγκεκριμένες κινήσεις για να δηλώσει και επισήμως το ενδιαφέρον του. Καταρχήν, το απόγευμα έστειλε την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως την ζητά ο επίσημος ΠΑΟΚ, στην οποία σημειώνεται ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και η κατάθεση της εγγυητικής τραπέζης (πιθανόν αύριο), κάτι που αποτελεί τον δεύτερο όρο που θέτει η πλευρά Βρύζα.
Στο μεταξύ, οι δικηγόροι της πλευράς του ομογενή επιχειρηματία ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα με την οποία θα δοθoύν στον ΠΑΟΚ 2 εκ. ευρώ άμεσα, πριν την Γενική Συνέλευση των μετόχων της 14ης Μαΐου, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα αδειοδότησης.
Αυτή θα είναι και η πιο πειστική απόδειξη του ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σαββίδης έχει τονίσει στον Ζήση Βρύζα, πώς μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα ανοίξει στις 14 Μαΐου, επιθυμεί να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένα ποσό της τάξης των 12 εκ. ευρώ.       
Διαβάστε περισσότερα...

"Τη Δευτέρα θα είναι η πρόταση στα χέρια τους"

Ο Γιάννης Καμπάνης μίλησε για το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την επαφή του με τον Ζήση Βρύζα

Τα όσα είπε στο Novasport.fm:
Για το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Υπάρχει πλήρη επιβεβαίωση. Την περασμένη Πέμπτη τα είπαμε με τον Ζήση Βρύζα και αυτά που μου ζήτησαν από την ΠΑΕ, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Τη Δευτέρα θα είναι η πρόταση στα χέρια τους. Το ερωτηματικό είναι πως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλα αυτά".
Για τα πέντε εκ. ευρώ:
"Ο οποιοσδήποτε που θέλει να διοικήσει μία ομάδα, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση. Αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει η άρση του αδιεξόδου του ΠΑΟΚ. Τα πέντε εκατομμύρια είναι για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Για τη δανειοδότηση και την έξοδο στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει καλό κλίμα, το οποίο… βράζει. Η ομάδα αυτή συμπεριφέρεται με το κατεστημένο που είναι ο Ερασιτέχνης αλλά και οι παλιοί της πρόεδροι. Όλα αυτά τα λέω ελεύθερα χωρίς φόβο και πάθος".
Για το ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα:
"Σήμερα μιλήσαμε το τηλέφωνο και γενικά μιλάμε καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ζήσης Βρύζας με ήθος και καλή συμπεριφορά. Κάτι που έχω ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα ήταν το κίνητρο για να επανέλθω να πάρω την ομάδα. Πιστεύω πως δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Σαββίδης. Είναι μία σφήνα. Θέλω να σταματήσει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και όταν πάω στη Θεσσαλονίκη θα πάω να διαπιστώσω τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πηγαίνω για την ομάδα μόνο. Η απάντηση από τον Ζήση Βρύζα θα έρθει μετά της Γενική Συνέλευση που θα συγκαλέσει".
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Καμπάνης "οκ" στους όρους, χρήμα. 67% από Ιβάν

Ραγδαίες εξελίξεις στις επαφές Βρύζα με τους δύο επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ. Τo olaPAOK.gr έχει όλο το ρεπορτάζ
Από το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Γιάννης Καμπάνης κάλυψε τους δύο όρους που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση μαζί του για την επένδυση στην ομάδα και παράλληλα έγινε ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Η ΠΑΕ επιβεβαιώνει και τα δύο γεγονότα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Καμπάνη κατέθεσε έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος και ακόμη τραπεζική επιστολή ελληνικής τράπεζας (σύμφωνα με πληροφορίες υποκαταστήματος του εξωτερικού) με την οποία δηλώνεται επίσημα ότι υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα 5 εκ. ευρώ. Μόλις αυτό συνέβη, ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επικοινωνία και με την πλευρά Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον ενημέρωσε για τις κινήσεις Καμπάνη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε άμεσα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έφθασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης από το Ηράκλειο στο οποίο βρίσκεται. Έκανε συνάντηση δύο ωρών με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία του είπε ξεκάθαρα "θέλω να πάρω το 67% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" ζητώντας άμεσα τη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου. Μάλιστα, είπε στον Ζήση Βρύζα ότι μπορεί άμεσα να διαθέσει τα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου να μην έχει προβλήματα η ομάδα με την αδειοδότηση. Όλα αυτά την ώρα που ήδη έχει προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση με θέμα τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με σχετική δημοσίευση πρόσκλησης στον Τύπο, η οποία θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.



Μπαίνει και ο Κατσαρής στη διαπραγμάτευση

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα να καλύψει και τους όρους για εγγυητική και έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος κι αυτό θα σημάνει, όπως και στην περίπτωση Καμπάνη, την έναρξη διαπραγματεύσεων παρουσία πλέον και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, ο οποίος είναι ενήμερος και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ζήση Βρύζα. Με όλα αυτά η μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου του Βρύζα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. 
Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίζει με ΑΕΚ στην Τούμπα

Ποιο είναι το πλήρες πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα φετινά πλέι οφ, μετά την κλήρωση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο. "Αβαντάζ που αρχίζουμε στην Τούμπα, μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος" δήλωσε ο Αθανασιάδης

Η διαδικασία έχει αρχίσει με τους ορισμούς των κλειδάριθμων
*Ο Κώστας Ιωσηφίδης και Κλάους Αθανασιάδης εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση.
* Στην 1η αγωνιστική, βάσει κλειδάριθμων, ο ΠΑΟΚ παίζει με ΑΕΚ εντός ή εκτός με Παναθηναϊκό.
Βγήκε το πρόγραμμα
1η αγωνιστική (Τετάρτη, 2/5): ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
2η αγωνιστική (Δευτέρα, 7/5): Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
3η αγωνιστική (Πέμπτη, 10/5): ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Ατρόμητος
4η αγωνιστική (Κυριακή (13/5): Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος-ΑΕΚ
5η αγωνιστική (Τετάρτη 16/5): ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
6η αγωνιστική (Κυριακή 20/5): ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι τελικές επαφές της Super League με τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού προκειμένου να καθοριστούν οι ακριβείς ώρες των αγώνων  
Αθανασιάδης: "Εμείς να 'μαστε καλοί"
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγιναν και δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τις τέσσερις ομάδες.
Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ): "Είναι αβαντάζ που θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, να είμαστε εμείς καλοί. Ο Παναθηναϊκός έχει μία σημαντική διαφορά τεσσάρων βαθμών την οποία μπορούμε να καλύψουμε μέσα από τους αγώνες. Είναι ιδιαίτερα τα ματς γιατί ακολουθεί και το EURO και πιστεύω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου μπορώ να "αναγκάσω" τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να με καλέσει".
Γιόσου Σαριέγκι (Παναθηναϊκός): "Εχουμε αβαντάζ με τους τέσσερις βαθμούς διαφορά, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, γιατί αν το χάσουμε μπορεί να εξανεμιστεί η διαφορά".
Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ): "Δεν είμαστε καλά τελευταία, είχαμε απουσίες, κάρτες, είχαμε μία δύσκολη χρονιά. Το πρώτο ματς είναι στην Τούμπα και αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, η ομάδα που δεν θα κερδίσει στην Τούμπα θα έχει πρόβλημα".
Ανδρέας Τάτος (Ατρόμητος): "Θα αποδείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε παραπάνω, ήδη έχουμε πάει πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα. Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".  

Διαβάστε περισσότερα...

Συμμετοχή Ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA

Με αφορμή την έναρξη των αγώνων κατάταξης Super League ΟΠΑΠ Play Off 2012, στις 2 Μαΐου και προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλαθλοι για το τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», η διοργανώτρια αρχή παρουσιάζει τις περιπτώσεις συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Α (δείτε τον πίνακα 1)
Αν o ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και καταλάβει την 1η θέση στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2012, θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε αυτή την περίπτωση, οι υπόλοιπες ομάδες θα συμμετάσχουν στους αντίστοιχους, βάσει κατάταξής τους στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2012, γύρους του Europa League.
ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
2η θέση Play - Off Play - Off UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β (δείτε τους πίνακες 2, 3, 4)
Αν o ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και καταλάβει την 2η, 3η ή 4η θέση στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2012, θα συμμετάσχει στα Play – Off UEFA Europa League. Σε αυτή την περίπτωση, οι υπόλοιπες ομάδες θα συμμετάσχουν στους αντίστοιχους, βάσει κατάταξής τους στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2012, γύρους του Champions και Europa League.
ΠΙΝΑΚΑΣ 2
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
Κυπελλούχος Ελλάδας & 2η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
ΠΙΝΑΚΑΣ 3
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
Κυπελλούχος Ελλάδας και 3η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
2η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
ΠΙΝΑΚΑΣ 4
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
Κυπελλούχος Ελλάδας & 4η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
2η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γ (δείτε τον πίνακα 5)
Αν o ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, τότε οι ομάδες θα συμμετάσχουν στους αντίστοιχους, βάσει κατάταξής τους στα Super League ΟΠΑΠ Play Off 2012, γύρους του Champions και Europa League.
ΠΙΝΑΚΑΣ 5
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
2η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
Διαβάστε περισσότερα...

9 εκατ. ή αντίο Ευρώπη

Κοντά στα εννέα εκατ. ευρώ θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το «τριφύλλι» έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους του έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011. Θέλει όμως ακόμα 6,5 εκατ. ευρώ για να καλύψει και τις οφειλές που έχουν βεβαιωθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Στο ποσό αυτό θα προστεθούν στις οφειλές και οι δόσεις που τρέχουν για το 2012-Φεβρουάριος, Μάρτιος και αυτή του Μαΐου.
Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα έως τις 15-20 Μαΐου, οπότε και θα αρχίσει να συζητείται η υπόθεση της αδειοδότησης, τότε θα επιδιώξει να δώσει μία οριστική λύση στα προβλήματά του. Διότι το άνοιγμα είναι πολύ μεγαλύτερο, ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτά που θα απαιτηθούν από την ΕΠΟ και κατ' επέκταση από την ΟΥΕΦΑ να αποπληρωθούν είναι εννέα εκατ. ευρώ και αφορούν κυρίως οφειλές σε παίκτες και ομάδες.
Υπάρχουν επιχειρηματίες με δυναμική και οι Βγενόπουλος, Αλαφούζος κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βρεθούν παραπάνω από τα μισά που απαιτούνται για να γλιτώσει η ομάδα τη διάλυση.
Στον ΠΑΟ δεν έχουν ακόμα ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ για το πότε θα βγει η απόφαση για αν θα παραμείνει η αναστολή ή αν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα διατάξει τελικά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη.
Διαβάστε περισσότερα...

Στις 14:00 η κλήρωση με Κλάους

Το διήμερο ρεπό των παικτών του ΠΑΟΚ θ' αποτελέσει από σήμερα μία... ευχάριστη ανάμνηση, αφού στις 16.30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στη Νέα Μεσημβρία και ταυτόχρονα η πρώτη ενόψει των πλέι οφ.

Λίγο νωρίτερα, στις 14.00', θα γίνει στην Σούπερ Λίγκα η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων στις έξι αγωνιστικές. Τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης και από τους παίκτες ο Κλάους Αθανασιάδης που θα τοποθετηθεί σχετικά με την σειρά των παιχνιδιών.
Ο Λάσλο Μπόλονι αναμένεται να επιστρέψει το πρωί από το εξωτερικό και θα περιμένει τους παίκτες του για ν' αρχίσει αυτήν τη μίνι – προετοιμασία για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Σήμερα θα φανεί και η κατάσταση των Λάζαρ και Κρέσιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με το βάρος να πέφτει στον Ρουμάνο, ο οποίος θα φανεί αν πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Ραντεβού με Ιβάν, εγγυητική από Καμπάνη

Δίωρη συνάντηση Βρύζα-Σαββίδη και κατάθεση έγγραφης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγυητικής 5 εκ. ευρώ από πλευράς Καμπάνη αποκαλύπτει αθλητική εφημερίδα

Ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα είχε την Τρίτη (24/4) ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με εφημερίδα "Metrosport". Aναλυτικά τα όσα αναφέρονται:
"Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, που φρόντισε να δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε το ραντεβού, που ήταν διάρκειας δύο ωρών, καθώς ο Σαββίδης έφτασε στη θεσσαλονίκη στις 6.30 το απόγευμα, με το ιδιωτικό αεροπλάνο του, προερχόμενος από το Ηράκλειο, κατευθύνθηκε αμέσως στον τόπο της συνάντησης, απ' όπου αποχώρησε στις 9.15 το βράδυ και στις 10 αναχώρησε από τη θεσσαλονίκη, πάλι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του.
Αποκλειστικός σκοπός του ταξιδιού του ήταν το τετ α τετ με τον Βρύζα, σε μια συνέχεια της επαφής που είχαν πρόσφατα οι δυο τους και αφού, όπως όλοι θα θυμούνται, είχε προηγηθεί μια πρώτη συζήτηση του Σαββίδη με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρησή τόυ από την προεδρία του ΠΑΟΚ.
Λεπτομέρειες από τη χθεσινοβραδυνή συζήτηση των δύο ανδρών δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βρύζας είπε στον Σαββίδη ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητούν από κάθε επίδοξο επενδυτή κατάθεση εγγυητικής τραπέζης ύψους πέντε εκατ. ευρώ και έγγραφη εκδήλωση του ενδιαφέροντός του".
Κατέθεσε εγγυητική και έγγραφα ο Καμπάνης
Στο κείμενο που αφορά τον τελευταίο αναφέρονται τα εξής: "Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες του ΄Μ΄ ο ίδιος έκανε πράξη τα λεγόμενά του. Με ποιον τρόπο; Καταθέτοντας έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα εγγυητική επιστολή τραπέζης ύψους 5 εκ. ευρώ, όπως ανέφερε ο όρος του Βρύζα στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει από πλευρά του ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ την ίδια μέρα".
Διαβάστε περισσότερα...

"Να δείξουμε τα αρχ**** μας..."

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την πλέι οφ και την εικόνα που πρέπει να δείξει σε αυτά ο ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Ουρουγουανός

Συνέντεξη στα Σπορ του Βορρά παραχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μίλησε για τα πλέι οφ και το πρόσωπο που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ σε αυτά, με τον ίδιο να δηλώνει πως ο "Δικέφαλος" θέλει την στήριξη του κόσμου του.
"Δε βρισκόμαστε καλά, δεν είμαστε καλά, αλλά πρέπει να πάμε στα πλέι οφ να δείξουμε τα αρχ...α μας, να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψομε αυτό που έγινε, θα τα δώσουμε όλα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που θα γίνουν με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ τον Ατρόμητο; Και με ποιες προοπτικές;
"Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι αντίπαλοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Είναι βασικό όμως να είμαστε σοβαροί. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις μ...ς που κάναμε μέχρι τώρα και να βγούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο".
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων, θα παίξει ρόλο ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος και σε ποια έδρα θα ξεκινήσετε την προσπάθεια σας;
"Η κλήρωση θα είναι το ίδιο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο ή να πεθάνουμε εμείς. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας" πεθάνουμε εμείς. Και να αφήσουμε στην άκρη όλο το "μπλα μπλα", τα μεγάλα λόγια που δεν έχουν ουσία και όλα όσα μας κοστίζουν. Πρέπει να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με νεύρο, με τσαμπουκά και μετά εάν κερδίσεις ή χάσεις, θα εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνεις μέχρι το τέλος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε με τα παντελόνια μας πάνω και όχι κάτω".
Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, αισθάνονται άσχημα οι φίλαθλοι, θέλεις να πεις κάτι;
"Ολα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ποτέ δεν τους έχουμε ζητήσει τίποτα. Πάντα αυτοί, μόνοι τους ήταν εκεί που έπρεπε να βρίσκονται. Ομως, από την άλλη, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή που χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου πάλι. Και όποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη, καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας. Και εάν κάποιος έρθει στο γήπεδο για να βρίσει κάποιον, καλύτερα να έρθει να βρίσει εμένα και όχι κανέναν άλλον".
Πώς αισθάνεσαι γι' αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια; Είσαι έτοιμος;
"Πολλές φορές δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και αναφέρομαι σε όλη την ομάδα. Ομως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τα πλέι οφ".
Διαβάστε περισσότερα...