Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Στέλιος Μαλεζάς "Interview"

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και λίγο πριν φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα για να προπονηθεί, ο Στέλιος Μαλεζάς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV.

O Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα, τις εμπειρίες που αποκόμησε από το εξωτερικό,τους πρωσοπικούς του στόχους,τις αλλαγές που έγινανστον ΠΑΟΚ και έθεσε τον ευατό του στην διάθεση του προπονητή για τους αγώνες στην Super League και στο Europa League.


Δείτε την συνέντευξη του Στέλιου Μαλεζά από τον φακό του PAOK TV.




Διαβάστε περισσότερα...

Eric Sabo "Interview"

Δέκα μέρες μετά από την πρώτη του φορά στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ ο Έρικ Σάμπο επέστρεψε αλλά αυτήν την φορά ως παίχτης του Δικεφάλου.Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.


O πρώην αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με το νεό βήμα της καριέρας του αναφέρθηκε στους παλιούς του γνώριμους Μακ και Ζάιρο και έθεσε τους στόχους του για τον Δικέφαλο.

Δείτε την συνέντευξη του Έρικ Σάμπο στο PAOK TV










Διαβάστε περισσότερα...

Marin Leovac "Interview"

Λίγο μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ ο Μάριν Λέοβατς παρέθεσε συνέντευξη στο PAOK TV για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του αλλά και για τον κόσμο το ΠΑΟΚ.










Δείτε την συνέντευξη του Μάριν Λέοβατς


Διαβάστε περισσότερα...

Υπογράφει τριετές ο Αντονις

Η πίστη του Δανού αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στο ταλέντο του διεθνή μέσου της Σίδνεϊ και η συμφωνία που θα κλείσει μέχρι την Παρασκευή.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τέρι Αντονις φιλοξενεί η ιστοσελίδα theworldgame.sbs.com.au. Οπως τονίζεται ο Αρνεσεν διαβεβαίωσε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε ότι θα δοθεί δανεικός από τον Δικέφαλο. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε και από ατζέντη ο οποίος μεσολάβησε για την διαφαινόμενη μεταγραφή.
Στη συνέχεια στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Αντονις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων την Παρασκευή, ενώ ο συντάκτης υπογραμμίζει ότι ο Αρνεσεν του ανέλυσε επί μακρόν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν. Η συμφωνία κλείνει στις 500.000 δολάρια.
"Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Αντονις ανυπομονεί να ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν είναι πεπεισμένος για την ποιότητα και τις αντοχές του ποδοσφαιριστή", επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Με την απόκτηση του Τσίμιροτ σπάει δυο ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τα δημοσίευματα απο την Βοσνία η καταβολή 1,3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Τσίμιροτ απο τον ΠΑΟΚ καταρρίπτει ρεκόρ για το Βοσνιακό ποδόσφαιρο αφού θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή Βόσνιου ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού.

Παράλληλα έχοντας εγκαταλείψει την πολιτική των δανεικών με το πλάνο των μεταγραφών να αλλάζει ολοκληρωτικά. ο Τσίμιροτ θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή του Δικεφάλου επι εποχής Σαββίδη, Ολα αυτά φυσικά εφόσον μπουν οι υπογραφές και ολοκληρωθεί τυπικά η μετακίνηση του Γκόιγκο στον Δικέφαλο.
Διαβάστε περισσότερα...