Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

"Βάλσαμο" η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης

Απέναντι στους Αρκάδες (16/9, 18.15) ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα
Να επανέλθει στον... σωστό δρόμο θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (16/9, 18.15) στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τις ήττες από την Ραπίντ και τον Ατρόμητο και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ο "Δικέφαλος" θα ψάξει την επιτυχία που θα ισοδυναμεί με την δεύτερη νίκη του στην φετινή Super League.

Βασικός ο Κουμάλο
Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να καταλήγει στον Κουμάλο, ο οποίος -παρά το ότι προέρχεται από μακρινό ταξίδι- αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κατσικά στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Φωτάκης προηγείται του Γεωργιάδη στην κούρσα για τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Σταφυλίδης είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί ως αριστερός μέσος και ο Λίνο να χρησιμοποιηθεί ως μπακ.
Στην επίθεση θα παίξουν οι Λόρενς-Αθανασιάδης, ο Γλύκος θα υπερασπιστεί την εστία, ο Αποστολόπουλος θα αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας και οι Κάτσε-Λάζαρ ως κεντρώοι μέσοι.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γλύκος, Χακόμπο, Ετο, Κάτσε, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης.
Με Ντε Μπλάσις και Καρντάσιο ο Αστέρας
Ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα της Τούμπας στους Ντε Μπλάσις και Καρντάσιο. Ο πρώτος επέστρεψε την Τετάρτη από την Αργεντινή ωστόσο έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει, ενώ ο Ουρουγουανός είχε εξαιρετική απόδοση στο πρόσφατο φιλικό με τον Ιωνικό και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρόλο που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.
Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Περόνε, Ντινιωτάκης
Ο διαιτητής
Ρέφερι του ματς θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου. Βοηθοί του οι Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας) και Χρήστος Μαγιάννης (Αρτας), 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης).
Διαβάστε περισσότερα...