Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

"Δαίμονας" του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από δέκα χρόνια θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, που στα μεταξύ τους ματς δύσκολα γνωρίζει την ήττα.
Τον Δεκέμβριο του 2011 ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον πάγκο κάποιου συλλόγου, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια και το πέρασμα του από την Εθνική ομάδα της Κύπρου.
Η επιλογή του ΠΑΣ Γιάννινα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων βρισκόταν σε δύσκολη βαθμολογικά θέση.
Τέσσερις μήνες μετά ο 59χρονος τεχνικός όχι μόνο έχει αντιστρέψει το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΣ, αλλά με 2-3 βαθμούς στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές εξασφαλίζει και μαθηματικά την υπόθεση παραμονή.
Την Κυριακή λοιπόν θα βρει μπροστά του τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, στον οποίο έκανε μεγάλη καριέρα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, μετά από δέκα χρόνια!

Κακός "δαίμονας"

Στα δέκα παιχνίδια που έχει βρει απέναντι του τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει γνωρίζει τρεις φορές την ήττα, έχει κερδίσει άλλες τρεις και τέσσερις φορές οι αγώνες έχουν έρθει ισόπαλοι.
Συνολικά ο έμπειρος τεχνικός έχει κάτσει στον πάγκο έξι ομάδων (Καβάλα, Εδεσσαϊκός, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ιαλυσός Ρόδου, ΠΑΣ Γιάννινα), εκτός του ΠΑΟΚ, με τους τέσσερις (εκτός του Ιαλυσού Ρόδου) είναι στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά τα ματς...

28/08/94 ΠΑΟΚ - Καβάλα 4-0
(Λαγωνίδης, Μιλάνκο, Μπότσιεκ, Ζουμπούλης)
14/01/96 ΠΑΟΚ - Εδεσσαϊκός 0-1
(Καστανιώτης)
26/05/96 Εδεσσαϊκός - ΠΑΟΚ 3-3
(Κόλεφ, Ανδρεάδης Χ2 - Ζουμπούλης Χ2, Αντώνας)
03/11/96 ΠΑΟΚ - Εδεσσαϊκός 1-1
(Βρύζας - Ανδρεάδης)
24/10/99 Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-1
(Βελής, Κωνσταντίνου Χ2 - Φραντζέσκος)
05/03/00 ΠΑΟΚ - Ηρακλής 4-0
(Μπορμπόκης Χ2, Κωνσταντινίδης, Ναλιτζής)
08/04/01 Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1
(Κωνσταντίνου - Γ. Γεωργιάδης)
18/11/00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2
(Ναλιτζής, Καραδήμος - Βλάοβιτς, Σιμπνιέφσκι)
30/09/01 Ηρακλής - ΠΑΟΚ 3-1
(Έντερσον, Κουτσουρές, Κορμαρής - Οκκάς)
10/02/02 ΠΑΟΚ - Ηρακλής 3-0
(Γιασεμή, Οκκάς, Καφές)
Διαβάστε περισσότερα...

Η Ραπίντ πιέζει τον Μάρκος Αντόνιο για επέκταση

Η διοίκηση της ομάδας του Βουκουρεστίου θέλει να προλάβει... τον ΠΑΟΚ και να "δέσει" τον Βραζιλιάνο αμυντικό

Προτεραιότητα για την διοίκηση της Ραπίντ Βουκουρεστίου αποτελεί η παραμονή του Μάρκος Αντόνιο στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. Αυτό καταγράφεται τις τελευταίες μέρες και στα ρεπορτάζ του ρουμάνικου Τύπου. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ραπίντ δεν κρύβουν ότι μέλημά τους είναι να επεκτείνουν πρώτα απ' όλα τα συμβόλαια τριών παικτών, του Ντάνιελ Πάνκου, του Μάρκος Αντόνιο και του Στέφαν Γκριγκόρι που έχουν τη δυνατότητα να μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. "Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Σύντομα ελπίζουμε να υπογράψουμε επέκταση συμβολαίου με τον Μάρκος Αντόνιο, τον Πάνκου και τον Γκριγκόρι" δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ραπίντ, Κονσταντίν Ζότα.
Όπως είχαμε γράψει σε παλιότερο ρεπορτάζ, ο Αντόνιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, ωστόσο, αν μία ομάδα του κάνει μεγαλύτερη προσφορά σε σχέση με όσα παίρνει στην Ραπίντ και δεν ανέβει σ' αυτά τα επίπεδα η ρουμάνικη ομάδα, έχει το δικαίωμα να φύγει. Η βιασύνη των ανθρώπων της Ραπίντ να "κλείσουν" από τώρα το θέμα Μάρκος Αντόνιο δείχνει την ανησυχία τους εν όψει καλοκαιριού και σαφώς μία από τις ομάδες που έχουν κατά νου είναι και ο ΠΑΟΚ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανεβάζει τους ρυθμούς ο Κατσικάς

Ο Γιώργος Κατσικάς ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, καλύπτοντας σταδιακά το χαμένο έδαφος από την απουσία του εξαιτίας τραυματισμού. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή του Δικέφαλου στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός δράσης παραμένει ο Φωτάκης
Ο Γιώργος Φωτάκης θα λείψει από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες (την Κυριακή δεν παίζουν οι επίσης τιμωρημένοι Μαλεζάς και Γκαρσία). Ο διεθνής μέσος αναμένεται να επανεμφανιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Διαβάστε περισσότερα...

Χάνει την "μάχη" με τον χρόνο ο Ιβιτς

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και την Τετάρτη (28/3) ατομικό πρόγραμμα και όπως φαίνεται δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Διπλό με την Κ20 για τις ρεζέρβες

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (28/3) οι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς της περασμένης Κυριακής (25/3) με την Κέρκυρα.
Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ατομικής βελτίωσης και τακτικής, τις οποίες δεν ακολούθησε ο Βλάνταν Ιβιτς. Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής (1/4) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του. Ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ιβιτς ακολούθησαν και οι Κρέσιτς, Ετο.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) σε οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ20.
Διαβάστε περισσότερα...