Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πονοκέφαλος με Μαλεζά

Γιατί αποχώρησε από το πρόγραμμα προπόνηση ο Κατερινιώτης αμυντικός. Ποια είναι η εκτίμηση για την κατάστασή του εν όψει Παναιτωλικού

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο αισθάνθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς και για αυτό αποχώρησε από την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Κατερινιώτης αμυντικός αισθάνθηκε το δικέφαλό του βαρύ και έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το πρόγραμμα για αν μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το πρωί, στις 10.30 όταν και θα αρχίσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας.
Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι στο πρηγούμενο ματς με τον Αστέρα που ο Μαλεζάς απείχε λόγω καρτών ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην άμυνά του.
Ατομικά γυμνάστηκε για μία ακόμη φορά ο Γλύκος και το ίδιο έκαναν και οι Έτο, Κατσικάς. Ίβιτς και Κρέσιτς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Διαβάστε περισσότερα...

Φανέλα του '70 με τετράφυλλο τριφύλλι

Τα τέσσερα χρώματα της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ και η ιδιαιτερότητα με το σήμα το οποίο ιδρύθηκε ο σύλλογος το 1926

Οπως αναφέρει η εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ άλλαξαν ορισμένους τελευταίους όρους στα συμβόλαια και αύριο (15/3) οι εκπρόσωποι της αγγλικής εταιρίας στην Ελλάδα θα μεταβούν στην Τούμπα για να μπουν οι υπογραφές και να επικυρωθεί η συμφωνία.
Ετσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ντυθεί ξανά από την UMBRO μετά από 33 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά ήταν το 1979. Οπως γράφεται, η νέα φανέλα του "Δικεφάλου" θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα. Πρώτη θα είναι η ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση (η οποία δεν θα έχει πίσω κενό για τα νούμερα και θα παραπέμπει στις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70).
Επίσης θα υπάρχουν οι ολόμαυρες και οι ολόασπρες φανέλες, οι οποίες θα "σπάνε" με κάποιες λεπτομέρειες (γκρι οι μαύρες και μία αμυδρή μαύρη ρίγα η άσπρες). Η τέταρτη στολή θα είναι μοβ χρώματος, θυμίζοντας τις φανέλες που είχε φορέσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε στο Φρίουλι το 2000. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ η νέα φανέλα θα έχει πάνω της διακριτικά, εκτός από το βασικό σήμα της ομάδας, που είναι ο Δικέφαλος Αετός, και το πρώτο σήμα του συλλόγου.
Ετσι στη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα υπάρχει σε κάποιο μέρος της και το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο, το οποίο ήταν το πρώτο σήμα με το οποίο ιδρύθηκε ο σύλλογος το 1926, πριν καθιερωθεί ο Δικέφαλος Αετός το 1929.
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκαλυπτήρια για τρεις εμφανίσεις την Τρίτη

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πάρουν στα χέρια τους δείγματα από την ασπρόμαυρη, τη μαύρη και την άσπρη στολή που σχεδίασε η UMBRO

Το ραντεβού στο οποίο θα ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και UMBRO για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας θα γίνει σήμερα, αφού αναμένεται στη Θεσσαλονίκη άνθρωπος της αγγλικής εταιρίας.
Υπογραφές, όμως σε συμβόλαια δεν αναμένεται να να πέσουν, καθώς υπάρχει μία ακόμη σημαντική εκκρεμότητα: Ο δειγματισμός των νέων εμφανίσεων. Την ερχόμενη Τρίτη οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα παραλάβουν από την Αγγλία δείγματα τριών από τις τέσσερις εμφανίσεις.
Πρόκειται για την άσπρη, τη μαύρη και φυσικά την κλασική ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ που θα θυμίζει πολύ εκείνη της χρυσής δεκαετίας του '70 και αναμένεται να φορεθεί τις περισσότερες φορές. Δεν θα έρθει μόνο η μωβ, την οποία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει και, ούτως ή άλλως, θα είναι η τέταρτη εμφάνιση της ομάδας και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν παραστεί ανάγκη. 
Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που είναι επιφορτισμένοι με το συγκεκριμένο θέμα έλεγαν χθες ότι οι εμφανίσεις δεν μοιάζουν με καμία από όσες έχουν κυκλοφορήσει σε φωτογραφία τις τελευταίες μέρες.
Αν ολα κυλήσουν ομαλά με το δειγματισμό, η ΠΑΕ θα ανάψει το "πράσινο φως" για να υπογραφούν τα συμβόλαια που θα ενεργοπιήσουν τη συμφωνία. 
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Παπουλής στο μικροσκόπιο

Ο 27χρονος επιθετικός του ΟΦΗ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει αξιολογηθεί ως ενδιαφέρουσα περίπτωση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

"Που μυαλό για μεταγραφές" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που θα ταίριαζε γάντι για να περιγράψει την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αφού όλο το βάρος έχει πέσει στην αδειοδότηση και την προσπάθεια που καταβάλει η ΠΑΕ να είναι σύννομη προς αυτά που ζητά το financial fair play της UEFA.
Ωστόσο, το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και με δεδομένο ότι αρκετά συμβόλαια λήγουν, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να είναι έτοιμος για το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Σ' αυτή τη λογική έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει, κυρίως, ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και θεωρούνται αξιόλογες περιπτώσεις σε καλή τιμή.
Σ' αυτή την κατηγορία ανήκει ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ έχοντας ως τώρα 22 συμμετοχές και 6 τέρματα. Ο 27χρονος επιθετικός κινείται κυρίως περιφερειακά και η περίπτωση του θεωρείται ενδιαφέρουσα. Το όνομα του Παπουλή βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει γίνει κρούση στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, σ
τον ίδιο έχει μεταφερθεί μέσω τρίτων, η καλή άποψή που έχουν σχηματίσει γι' αυτόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Το τι θα πράξει τελικά ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση Παπουλή θα φανεί όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο.     
Διαβάστε περισσότερα...