Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστή στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα που αφορούν παιδιά, αποφάσισε στον εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, η ομάδα να αγωνιστεί έχοντας στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας της, το λογότυπο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτή την κίνηση επιθυμεί να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις βασικές ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.
Σε συνέχεια της εν λόγω προσπάθειας και ως μία ακόμη ένδειξη υποστήριξης και συμπαράστασης στο σπουδαίο και δύσκολο έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Επίσημος Χορηγός της, η VODAFONE, θα φιλοξενήσουν στο συγκεκριμένο αγώνα 22 παιδιά του Χωριού, τα οποία θα συνοδέψουν τις ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προτρέπει τους φιλάθλους της να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην οικονομική ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στη βελτίωση των συνθηκών ζωής αυτών των παιδιών.
Το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά ιδιωτών, εταιριών και οργανισμών.
ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
Γίνε «Υποστηρικτής»
Μπορείς να στηρίξεις το έργο στο Πλαγιάρι με τη δωρεά σου σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς Τραπεζών.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
104/48022763
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5026-020155-199
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
00/30842910
Μετά την κατάθεση της δωρεάς, μπορείτε να καλείτε στο 2310 226644 για να σας αποστείλουν την απόδειξη.
Κάθε προσφορά σε είδη, υπηρεσίες ή εργασίες που μπορούν να διευκολύνουν και να στηρίξουν τη ζωή μίας οικογένειας και ενός σπιτικού, είναι ευπρόσδεκτη. Οι καθημερινές ανάγκες στο Πλαγιάρι είναι πολλές και αφορούν τη διατροφή, την εκπαίδευση, φάρμακα, είδη καθαριότητας, βιβλία και οικιακό εξοπλισμό.
Διαβάστε περισσότερα...

"Καμία σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας"

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης με γραπτή δήλωσή του ξεκαθαρίζει το ρόλο του στις διοικήσεις της περιόδου Ζαγοράκη και επισημαίνει: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται"

Μετά την γραπτή δήλωση του Θόδωρου Ζαγπράκη, σειρά είχε και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης που με σημερινή τοποθέτησή του αναφέθηκε στην παρουσία τους στις διοικήσεις από το 2007 έως τον Οκτώβριο του 2011. Αναλυτικά:
"Με αφορμή τα όσα ακούγονται και λέγονται για τη συμμετοχή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2007 έως και τον Οκτώβριο του 2011 θα ήθελα να προχωρήσω σε κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις για τη πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.
Αποδέχθηκα τη πρόταση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη για να συμμετέχω στη διοίκηση της ομάδας το καλοκαίρι του 2007, πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στη αναγέννηση της ομάδας μας, μετά από μια δύσκολη και ταραχώδη περίοδο.
Όλο το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στη διοίκηση, βοήθησα ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς τον ΠΑΟΚ, προσφέροντας κατά κύριο λόγο σε δύο βασικούς τομείς.
Ο πρώτος είχε να κάνει με τη επικοινωνία της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς και τους φιλάθλους γενικότερα, καθώς ο βασικός μας στόχος ήταν να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο. Πιστεύω ότι στα 2,5 χρόνια όπου ασχολήθηκα ενεργά με αυτό τον τομέα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, κάτι που αναγνωρίστηκε και από τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.
Ο δεύτερος τομέας ευθύνης που ανέλαβα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν η ανελλιπής παρουσία μου κοντά στη ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα), ενώ είχα τη τιμή να είμαι αρχηγός αποστολής σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, επί 1,5 χρόνο.
Αποχώρησα από τα κοινά του ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2011, πιστεύοντας ότι όλο αυτό το διάστημα προσέφερα ουσιαστικό έργο.
Διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση, πως το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στη διοίκηση και στους τομείς ευθύνης που προανέφερα, δεν είχα καμία απολύτως σχέση με τα οικονομικά της εταιρίας. Η διαχείριση των οικονομικών δεδομένων γίνονταν από άλλα μέλη της διοίκησης που είχαν και τη συγκεκριμένη ευθύνη.
Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι ανυπόστατα και ψευδέστατα όλα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες, για τη προσφορά μου στη ομάδα που αγαπώ και υπηρέτησα με πάθος.
Ξεκάθαρα έχω να δηλώσω το εξής: Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Ακόμη και πριν συμμετέχω στα διοικητικά δρώμενα, ακολουθούσα πιστά τον ΠΑΟΚ όπου κι αν αγωνιζόταν. Όπως το ίδιο συμβαίνει και από τη στιγμή που αποχώρησα από τη διοίκηση.
Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, το οποίο δεν έχω απαρνηθεί ποτέ και θα είμαι εδώ, παρών, σε κάθε κάλεσμα για τη πρόοδο της ομάδας μας.
Με τιμή
Παναγιώτης Ποικιλίδης”
Διαβάστε περισσότερα...

"Δέχθηκα λάθη, μομφή καμία στην εντιμότητά μου"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήρε θέση για όλα όσα του καταλογίστηκαν τις τελευταίες μέρες για την περίοδο της δικής του διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Έλυσε τη σιωπή του ο Θόδωρος Ζαγοράκης και με επιθετική ανακοίνωσή του "απάντησε" στις κατηγορίες που του αποδίδονται τις τελευταίες μέρες, αρχής γενομένης από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάνω στην οικονομική διαχείριση το διάστημα που διοικούσε ο ίδιος τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος τονίζει ότι "η αλήθεια για τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι αποτυπωμένη στους επίσημους ισολογισμούς της εταιρίας και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης", ενώ στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα της αμφισβήτησης της εντιμότητάς του. "Δεν θα δεχθώ την παραμικρή μομφή σε ότι αφορά την εντιμότητα με την οποία άσκησα διοίκηση-διαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ" ξεκαθαρίζει, ενώ σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των 320.000 ευρώ που είναι χρεωμένα στην καρτέλα του παραπέμπει στα όσα είπε ο Ζήσης Βρύζας στην πρόσφατη Γ.Σ. ("πήγαν σε σκοπούς της ομάδας, για τους οποίους δεν μπορούν να υπάρξουν παραστατικά").
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω ότι ο δρόμος της σιωπής που επέλεξα προκειμένου να διαφυλάξω την συσπείρωση και την ενότητα της ομάδας εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Ενημερώνω λοιπόν όλους όσοι φρόντισαν -με αφετηρία την πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- να δημιουργήσουν σκιές αναφορικά με τη διοικητική παρουσία μου στην ομάδα ότι, η αλήθεια για τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι αποτυπωμένη στους επίσημους ισολογισμούς της εταιρίας και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης.
Είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω το όνομα που επί σειρά ετών κόπιασα για να δημιουργήσω μέσα στα γήπεδα. Παράλληλα είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω και την 5ετή «κατάθεση ψυχής» στα γραφεία της Τούμπας.
Πρόθεση μου είναι να μην βρεθώ ποτέ στη δυσάρεστη θέση να περιγράψω την στρατηγική που ακολουθείται για να απαξιωθεί το έργο που προσφέραμε με τους συνεργάτες μου από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012.
Δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική αλλά επ’ ουδενί (έχω άλλωστε παραδεχθεί δημοσίως τα όποια λάθη μου) δεν θα δεχθώ την παραμικρή μομφή σε ότι αφορά την εντιμότητα με την οποία άσκησα διοίκηση-διαχείριση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα όρια της υπομονής μου έχουν εξαντληθεί από καιρό. Υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και δεν προτίθεμαι να ανεχθώ από κανέναν να δίνει τροφή (εσκεμμένα ή αφελώς) για κακεντρεχή σχόλια.
Τέλος την απάντηση για την αξιοποίηση του ποσού των 320.000 ευρώ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας.
Θόδωρος Ζαγοράκης".
Διαβάστε περισσότερα...