Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκλεκτοί του Τούντορ για "Κούλα"

Ποιοι οι εκλεκτοί του Ιγκορ Τούντορ για το παιχνίδι με την "Ενωση", ποιους "πήρε" στην αποστολή και ποιους "έκοψε". Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Γκολάσα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ στην αποστολή των "ασπρόμαυρων" είναι οι Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.
Ο Τέρι Αντονις ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ και Μάριν Λέοβατς συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Ο Τούντορ σήμερα δούλεψε στο τακτικό κομμάτι εν όψει του αγώνα της Τετάρτης ενώ εκτός πλάνου έμειναν ο Σκόνδρας, ο Κοροβέσης και ο Σαββίδης καθώς και οι τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ και Άντονις (πολύ κοντά στο να αρχίσει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς).
Εκτός αποστολής για θρησκευτικούς λόγους ο Γκολάσα
Να σημειωθεί πως ο Γκολάσα έμεινε εκτός αποστολής για θρησκευτικούς λόγους. Οπως αναφέρουν στην ΠΑΕ, σήμερα και αύριο στο Ισραήλ, οι πάντες απαγορεύεται να κάνουν το ο,τιδήποτε. Ούτε στο τηλέφωνο επιτρέπεται να μιλούν, ούτε να τρώνε... Αρα έτσι έμεινε αναγκαστικά εκτός αποστολής ο Ισραηλινός.
Διαβάστε περισσότερα...