Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κλείνει η αδειοδότηση, ανοίγει θέμα 48 δόσεων

Το αποτέλεσμα των επαφών με Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Σαβίνι και οι κινήσεις για να ξεπεραστούν τα εμπ'οδια που βάζει η τρόικα

Μπορεί το αγωνιστικό τμήμα και η πορεία του στο πρωτάθλημα να βρίσκεται συνειδητά σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο, προχωρά σε κινήσεις διευθέτησης των ανοιχτών ζητημάτων που την απασχολούν. Τη δεδομένη χρονική περίοδο δύο είναι τα βασικά ζητήματα για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Το πρώτο αφορά στη συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τριήμερο. Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία για διακανονισμό με τον Σαβίνι, ενώ προφορικό "οκ" υπάρχει και από τον Μουσλίμοβιτς ο οποίος ίσως και την Τετάρτη (28/3) στείλει υπογεγραμμένα τα σχετικά έγγραφα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Φιλομένο, αφού, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, έχει βρεθεί σημείο επαφής.

Ψάχνουν ρύθμιση 48 δόσεων
Μόλις "κλείσει" το θέμα της αδειοδότησης ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να δώσει λύση και σε ένα άλλο σοβαρό ζήτημα. Πρόκειται για τη ρύθμιση των οφειλών του στην εφορία και το γνωστό εμπόδιο των 24 δόσεων που επιβάλλει η τρόικα σε όλες τις ανώνυμες εταιρίες. Οι άνθρωποι της διοικησης του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κάνει προεργασία για να κλείσουν ραντεβού με υψηλότατα κυβερνητικά στελέχη (ενδεχομένως και με τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο που γνωρίζει άριστα και πώς σκέφτεται η τροικα και την ιδιατερότητα των αθλητικών ανωνύμων εταιριών), προκειμένου να προωθήσουν τη λύση της αποπληρωμής σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα ζωής από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποφάσισαν να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους, δύο συνανθρώπους μας που προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν μέρος του πριμ τους από τη νίκη μας στον αγώνα με τον Εργοτέλη (17η αγωνιστική), για τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν ώστε ο μικρός Ανδρέας να προμηθευτεί το ειδικό μηχάνημα για αποσιδήρωση, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.
Ανάλογη κινητοποίηση υπήρξε και για την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό, στην οποία προσέφεραν μέρος του πριμ τους από το νικηφόρο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, της 23ης αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές της, βρίσκονται κοντά στην 37χρονη Σοφία και τον μικρό Ανδρέα και τους εύχονται να βγουν νικητές στο δικό τους μεγάλο αγώνα.
Διαβάστε περισσότερα...

"Εφυγε" ο Ανδρεάδης

Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον Μιχάλη Ανδρεάδη, ο οποίος έφυγε την Δευτέρα (26/3) από την ζωή εξέφρασε o Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ
Εφυγε από την ζωή, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Μιχάλης Ανδρεάδης.
"Η Διοίκηση  και όλα τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον οικογένεια του μετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιχάλη Ανδρεάδη που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 57 ετών".Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Ανδρεάδης είχε παραστεί ουκ λίγες φορές σε χωρούς του συνδέσμου μας.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει φίλε Μιχάλη.
Ανήκεις και συ πλέον τώρα στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ Παραδείσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Τετ α τετ Μπόλονι, Πρέτο με Έτο

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ που είναι σε εξέλιξη στη Νέα Μεσημβρία. Στο κανονικό πρόγραμμα ο Κρέσιτς

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονούνται αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ετο, Ιβιτς, Στάμου και Κίτσιου, ξεκίνησαν με ατομικό πρόγραμμα, και μετά από λίγο ο Βραζιλιάνος αμυντικός συζήτησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, και τον βοηθό του, Χοακίμ Πρέτο, προφανώς για την πορείας της αποθεραπείας του.
Ο Ντάριο Κρέσιτς συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των τερματοφυλάκων.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάνουν ασκήσεις εκγύμνασης.
Περισσότερα σε λίγο...
Διαβάστε περισσότερα...