Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

"Για τις Άγιες Μέρες των Εορτών τα μέλη του συνδέσμου σας εύχονται ολόψυχα Καλή Ανάσταση!"
Διαβάστε περισσότερα...

Είπαν καλό Πάσχα με... τρέξιμο

Εξουθενωτική η προπόνηση από τον Λάσλο Μπόλονι πριν από τις διακοπές του Πάσχα. Δεν συμμετείχε ο Νιμανί που πήρε άδεια και έφυγε για την Γαλλία

Δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του ο Λάσλο Μπόλονι πριν το διήμερο ρεπό για το Πάσχα και τους... έβγαλε το λάδι. Αυτό γιατί η προπόνηση της Παρασκευής (13/4) περιελάμβανε πολύ τρέξιμο.
Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα επίπονο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχαν ακόμη ασκήσεις στο ένας εναντίον ενός. Ο Φρεντερίκ Νιμανί δεν προπονήθηκε μιας και πήρε άδεια από τον Ρουμάνο τεχνικό για να φύγει στην Γαλλία, ενώ από την Πέμπτη (12/4) άδεια είχε πάρει και ο Μπρούνο Τσιρίλο.
Κατά τα άλλα, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοιράστηκε καλαθάκι με κρασιά και άλλα διάφορα δώρα για το Πάσχα. Οι τελευταίοι "μοιράσαν" ευχές μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα (16/4) όταν και θα γίνει στην Τούμπα η προπόνηση της ομάδας.
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμηση

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ κινήθηκε νομικά μετά από όσα αναφέρει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της αθλητική εφημερίδα

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα" και σε όσα ανέφερε για τονΠΑΟΚ με αφορμή τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη.
Συγκεκριμένα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας, Λάμπρου Σκόρδα, για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να προχωρήσει και στην κατάθεση αγωγής.
Διαβάστε περισσότερα...