Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μαύρα Μεσάνυχτα

Μαύρα Μεσάνυχτα έχουμε εάν νομίζουμε ότι ο Μελισσανίδης(πρόεδρος ομάδας Β' Εθνικής) μπήκε μπροστάρης για να εξιγιάνσει το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.'Ολη η Ελλάδα μιλάει σήμερα για τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Μελισσανίδης εναντίον του ''Χοντρού''. Μπράβο που τα είπε έτσι μπράβο, που τα είπε αλλιώς. Για καθήστε καλά βρε παιδιά, τον ξέρετε καλά τον Μελισσανίδη; Τότε που ήταν πάλι πρόεδρος της "Κούλας", ήταν όλα μέλι γάλα; Και μην πάμε μακριά, την "Κούλα" πρόπερσι πως την ανέλαβε; Γιατί δεν την πήρε όπως ήταν με τα χρέη και να παλέψει με το σπαθί του να την σώσει; Σου λέει βλάκας είμαι; Ρίχτην στην Γ' Εθνική και άσε να κυνηγάνε άλλους και θα γίνω πάλι μάγκας. Ή νομίζετε ότι ο "Τίγρης"(ο Θεός να τον κάνει τίγρη) ρίχνει δίχτια προστασίας(φιλίες) προς άλλες Π.Α.Ε. για το καλό του ελληνικού πρωταθλήματος. Και εδώ μάλλον έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Για το δικό του καλό το κάνει και της "Κούλας". Είδαμε και "άλλες φιλίες" τι αποτέλεσμα είχαν. Με λίγα λόγια αν κριθεί ένας τίτλος μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και "Κούλας" νομίζετε ότι ο Μελισσανίδης θα αφήσει το μάτς στην τύχη του; Εγώ προσωπικά δεν τον νομίζω. Εκτός και αν ο Σαββίδης με τον Μελισσανίδη πήγαν στην Παναγία Σουμελά και έδωσαν όρκο να ξεβρωμίσουν το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να έισαι και "λογοτιμήτης" για να το κάνεις αυτό, πράγμα που ο Μελισσανίδης δεν είναι.(κοίτα παρελθόν).
Είναι σαν να μου λέτε ότι θα ξαναέρθει ο Παπανδρέου και θα τον ξαναβγάλουμε πρωθηπουργό. Ε τότε συγχωσέστε με αλλά θα είμαστε μεγάλοι μ@λ@κες και το αξίζουμε. Αυτό λοιπόν συμβαίνει σήμερα κατά την ταπινή μου γνώμη στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Φύγε εσύ να αναλάβω εγώ".
Τώρα αναμένουμε την πλευρά του Π.Α.Ο.Κ. να δούμε τι ρόλο θα παίξει σε αυτήν την φαρσοκομωδία. Προσωπικά δεν θέλω ο Π.Α.Ο.Κ. να πάιξει τον ρόλο του κομπάρσου. Τον θέλω πρωταγωνιστή. Τώρα, πως θα το κάνει αυτό ο Σαββίδης; Μόνο αυτός ξέρει πως θα χειριστεί το όλο θέμα.

argi4
Διαβάστε περισσότερα...