Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ο Κόσμος του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική ήταν, είναι και θα είναι ενωμένος.
Δυστυχώς όμως, το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα υπέπεσαν στην αντίληψη μας ορισμένα κακώς κείμενα τα οποία θίγουν τις βασικές αρχές του Συνδεσμικού Κινήματος  της ομάδας μας και εν προκειμένω στα όρια του Νομού Χαλκιδικής. Θεωρήσαμε δε υποχρέωση μας να τα δημοσιοποιήσουμε και να τα καταγγείλουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να είναι σε γνώση του.
Εδώ και κάποια χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής ένα συνδεσμιακό μόρφωμα το οποίο αυτοαποκαλείται ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Από τη βραχυχρόνια ύπαρξη του στους κόλπους των φιλάθλων μας προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
  • Η εν λόγω Λέσχη, παρά το παραπλανητικό της τίτλο,  ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ  τους πολυάριθμούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Χαλκιδική.
  • Τα ελάχιστα μέλη που αριθμεί η συγκεκριμένη οργάνωση δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της Λέσχης για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά ίδιους και ατομικούς σκοπούς, οι οποίοι συνδέονται με την οικονομική και επαγγελματική τους αυτοτέλεια, αλλά δεν σχετίζονται καθόλου με την προαγωγή των συμφερόντων του ΠΑΟΚ. Το μοντέλο μαγαζί - σύνδεσμος είναι παρωχημένο και ανήκει σε άλλες εποχές. Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει πιο μοντέρνοι τρόποι διαφήμισης!
  • Το πάθος για προσωπική προβολή των επικεφαλής της συγκεκριμένης οργάνωσης φτάνει σε σημείο ακόμα και να καπηλεύεται προσπάθειες και πρωτοβουλίες άλλων προσώπων και άλλων συνδέσμων.
  • Χωρίς καμία εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση οι επικεφαλής της εν λόγω ολιγομελούς οργάνωσης δημοσιοποιούν προσωπικές τους θέσεις, δήθεν στο όνομα όλων των Συνδέσμων της Χαλκιδικής. Ρητά δηλώνουμε ότι ουδέποτε οι απόψεις μας δεν εκφράστηκαν από τα πρόσωπα που  παροικούν την εν λόγω οργάνωση. Η Χαλκιδική διαθέτει συνδέσμους με 25 ετή θητεία στα δρώμενα του ΠΑΟΚ και δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους και ανομιμοποίητους «ηγέτες».
  • Οι πρώτοι που πρέπει να απομονώσουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι καταρχήν οι ίδιοι οι συντοπίτες τους καθώς η εν λόγω οργάνωση ομιλεί και δρα στο όνομα τους, εκθέτοντας τους.
  • Καλούμε δημοσίως την εν λόγω οργάνωση να αλλάξει το καταστατικό της όνομα από ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε οτιδήποτε άλλο δεν θα παραπλανά για την τοπική της εμβέλεια.
  • Δεν θα ανεχτούμε εκ νέου την ανάρτηση του πανό της συγκεκριμένης οργάνωσης με τα διακριτικά που φέρει σήμερα.
  • Αν οι παραινέσεις μας δεν βρουν αποδέκτες και δεν αλλάξει η «αρρωστημένη» αυτή κατάσταση θα επανέλθουμε πιο δεικτικοί με ονόματα προσώπων και καταστημάτων.
Στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ δεν έχουν θέση τα προσωπικά συμφέροντα.
Οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική είναι μια γροθιά και απομονώνουν ξένα σώματα που βάζουν την ιδέα του ΠΑΟΚ στη δικιά τους υπηρεσία.
Η ανακοίνωση αυτή είναι προϊόν διαλογικής συζήτησης των συνδέσμων όλης της Χαλκιδικής.
Περιμένουμε αποτελέσματα άλλως θα επανέλθουμε.
Με τιμή
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
ΑΡΝΑΙΑΣ, ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ , Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ , ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΙ «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ μέσα από την οργάνωση και το σύστημα που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους προσπαθούν καταρχήν να δικαιώσουν το διαρκές και μόνιμο αίτημα όλων των Παοκτσήδων, που δεν είναι άλλο από την ενότητα.
Οι Βόρειοι λειτουργώντας δημοκρατικά και με ελευθεριότητα, δεν προσπαθούν να καπελώσουν τη φωνή ενός εκάστου συνδέσμου μέλους τους. Προσπαθούν να συντονίσουν τις φωνές, ακόμα και των μικρότερων συνδέσμων και να τις κάνουν να ακουστούν πιο δυνατά και πιο αποτελεσματικά. Οι Βόρειοι πιστεύουν στο «ισχύς εν τη ενώσει».
Η ομοσπονδία μας δεν δημιουργήθηκε επειδή δεν τα βρίσκαμε με κάποιους άλλους. Η λειτουργία της ομοσπονδίας υφίσταται σαν ευκαιρία για καλύτερη οργάνωση των συνδέσμων, για δυναμικότερη παρουσία στα γήπεδα, για δυνατότερη φωνή στα κέντρα των αποφάσεων, για αποτελεσματικότερη παρέμβαση στα πεπραγμένα και τις αποφάσεις των διοικήσεών μας.
Οτιδήποτε βέβαια γίνεται στους κόλπους της οργάνωσης των Βορείων δεν έχει ως αυτοσκοπό τη βιωσιμότητα και τη διαφήμιση της ίδιας της ομοσπονδίας. Απώτερος και μόνιμος στόχος είναι η παροχή βοήθειας, με κάθε τρόπο, σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας. Οργάνωση των συνδέσμων σημαίνει οργάνωση των φιλάθλων και οργάνωση των φιλάθλων σημαίνει καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα για τον Δικέφαλο. Δίπλα σε αυτό και η αλληλεγγύη των συνδέσμων μεταξύ τους. Στην ανάγκη του ενός συνδέσμου προστρέχουν άλλοι 20. Οι πιο δυνατοί και οι πιο πολυπληθείς ενισχύουν τους πιο αδύναμους, τους λιγότερους, τους πιο νέους. Στους Βόρειους έχουμε αντιληφθεί την αξία του να υπάρχει σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη υψωμένο το λάβαρο της ομάδας μας στο μπαλκόνι ενός συνδέσμου. Ο ΠΑΟΚ δε βρίσκεται μόνο στην Τούμπα και στο Παλατάκι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κάθε χωριό και γειτονιά αυτής της χώρας. Βρίσκεται στην φανέλα του πιτσιρικά που κατεβαίνει για μπάλα στην αλάνα με τους φίλους του, βρίσκεται στην καθημερινότητά μας, στην οικογένεια, στη δουλειά, στο σχολείο, στο καφενείο. Η ιδέα του ΠΑΟΚ εξαπλώνεται και πρέπει να εξαπλώνεται. Η καθημερινή προσπάθεια των Βορείων έχει αυτή την τάση και οδηγείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Και όλα αυτά χωρίς αρχηγιλίκια και διοικητικούς τριγμούς, παρά με συνεννόηση, επιχειρηματολογία και την αυτοθυσία ενός ανθρώπου, φυσικού ηγέτη της οργάνωσης, του Φώτη.  
Οι Βόρειοι κρατήθηκαν ενωμένοι σε πέτρινα χρόνια για τον ΠΑΟΚ και κατάφεραν να κρατήσουν υψηλό το φρόνιμα και την ελπίδα των φιλάθλων όταν η ομάδα μας έβλεπε κατήφορο, γιατί αυτό ένιωθαν σαν ευθύνη τους.
Σήμερα πλάι, σε αυτ΄την ευθύνη, αντιμετωπίζουμε το χρέος του να είμαστε καθημερινά δημιουργικοί με το πλέον Παοκτσήδικο τρόπο. Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία για καμία αδράνεια και καμία καθίζηση.
Οι Βόρειοι πρέπει να είναι παρόντες όπου υπάρχει ασπρόμαυρη στολή. Η αγάπη και η φόρα μας δεν αρκεί. Χρειάζεται οργάνωση, ανησυχία και διαρκή αφύπνιση. Είμαστε οι μοναδικοί οπαδοί στον πλανήτη που έχουμε ?.. οπαδούς. Αυτό δεν κατακτήθηκε τυχαία, αλλά με υπεράνθρωπες προσπάθειες κυρίων των συνδέσμων.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ
?ΒΟΡΕΙΟΙ?
Διαβάστε περισσότερα...

Αντίπαλος μας είναι η μπασταρδούπολη! Μην ασχολείστε με ανύπαρκτους!

ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ!  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!
"10 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!"
  1. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έπεσε 2 φορές στη Β' Εθνική?
  2. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που δεν μπόρεσε να πάρει πρωτάθλημα ούτε στη Β' Εθνική?
  3. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που από τύχη αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία (γκολ στην τελευταία φάση του μεγάλου ντέρμπι του Χαϊδαρίου) και είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της στη Β' Εθνική?
  4. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έχει να πάρει τίτλο από τότε που βγήκαν οι λάσπες?
  5. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ο μόνος τίτλος στα 50 χρόνια της Α' Εθνικής είναι ένα κύπελλο? (Η Καστοριά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτούς αφού και αυτή το έχει κατακτήσει μία φορά)
  6. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ποτέ στην ιστορία της δεν έκανε sold out σε ένα τόσο μικρό γήπεδο όπως η σκουληκοφωλιά?
  7. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της πανηγύριζαν (σαν να πήραν το CHAMPIONS LEAGUE) όταν κέρδισαν το Χαϊδάρι και ανέβηκαν σαν τρίτοι στην Α΄Εθνική?
  8. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που τα περισσότερα από τα γραφεία των συνδέσμων της δεν ανοίγουν ποτέ αφού δεν υπάρχει κανείς να τα ανοίξει?
  9. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που κουμάντο κάνει ένας σύνδεσμος-επιχείρηση που τα περισσότερα από τα χρήματά του τα ξοδεύει για την αγορά σπρέι και λαδομπογιάς?
  10. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της έφαγαν ξύλο και έφυγαν όχι απλά από το ίδιο της το σπίτι αλλά και μέσα από το ίδιο τους το δωμάτιο, όταν ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μπήκε και έκανε κερκίδα μέσα στη Θύρα 3 της σκουληκοφωλιάς?

ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ!
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Π.Ο.Κ. (όπως και αντίπαλος της Αθήνας, φυσικά, είναι μόνο ο ΠΑΟΚ!!!). Μην ασχολείσαι με τους πρωταθλητές της προπαγάνδας! Μην ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους! Ασχολείσου μαζί τους μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα, όπως κάνεις και με όλες τις ομαδούλες της σειράς. Φώναξε το σύνθημα που φωνάζεις με τον Ιωνικό, το Αιγάλεω και τον Ατρόμητο και όλες τις ομαδούλες - ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες!
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!  ΜΟΝΟ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.1. Πάντα πιστεύαμε (και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την δεκαετία του 80) ότι ο κόσμος της γριάς είναι ίδιος, αν όχι και περισσότερος, από τον κόσμο του ερπετού. Αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε, φανταστείτε κάτι απλό. Σκεφτείτε λοιπόν τη γριά με έδρα τη σκουληκοφωλιά και το ερπετό με έδρα το Καυταντζόγλειο. Εκεί πραγματικά θα φαινόταν η τεράστια γύμνια τους και όχι στο κλουβί της σκουλικοφωλιάς που ούτε και αυτό δεν γέμισαν ποτέ στην ιστορία τους!!! Το 90% της Μακεδονίας είναι ΠΑΟΚ! Το υπόλοιπο 10% μοιράζονται οι υπολοιπες ομαδούλες! Όλοι μαζί να μαζευτούνε, δεν φτάνουν ούτε τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΠΑΟΚ!!!
Υ.Γ.2. Πάντως στον σύνδεσμο-επιχείρηση με σήμα το συμπαθές τετράποδο, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο για την οργάνωση του! Μιλάμε για πραγματικούς πρωταθλητές της προπαγάνδας! Το φαινόμενο 2-3 άτομα να βάζουν και να μαζεύουν τα πανό της σκουληκοφωλιάς (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) ίσως να υπάρχει και σε άλλες ομάδες (κυρίως μικρότερων κατηγοριών και ερασιτεχνικών σωματείων). Το φαινόμενο όμως της ίδρυσης συνδέσμων με μονοψήφιο αριθμό μελών (ή και με μέλη μετρημένα στα δάχτυλα ακόμη και του ενός χεριού) είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο !!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.3. Όσοι κακοπροαίρετοι λένε ότι ο ρούλης έχει να πάρει τίτλο 40 χρόνια, ξεχνούν το πρωτάθλημα του 1998. Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι τον ίδιο τίτλο διεκδίκησαν οι κίτρινοι (χωρίς τελικά να το καταφέρουν) και το 2005. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ.4. Σε τελικό κυπέλλου ακόμα και ο πανιώνιος ή η λάρισα θα εξαντλoύσαν τα εισιτήρια που δικαιούταν. Αυτοί ακόμα και σε τελικό ανακοίνωσαν μαϊμού sold out!!! (οι κοντινές φωτογραφίες με τις αμέτρητες κενές θέσεις μαρτυρούν την αλήθεια).

Υ.Γ.5. Kύπελλο δικαιούται όποιος έχει αποκλείσει έστω και μια μεγάλη ομάδα πριν τον τελικό. Το κύπελλο του 2003 δεν θα είχε για μας καμία αξία (επειδή κερδίσαμε μια ομάδα της γειτονιάς) αν πριν τον τελικό δεν είχαμε αποκλείσει σε διπλούς αγώνες γαύρο και χανούμι. 
ΜΕ ΤΙΜΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"
Διαβάστε περισσότερα...