Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αποχαιρέτησε ο Ταυλαρίδης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, έπειτα από τη σημερινή προπόνηση στο ΒΑΚ και είναι έτοιμος να ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία του προπόνηση με τη φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε σήμερα ο Στάθης Ταυλαρίδης.
Τα δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη τον θέλουν να μετακομίζει στη συμπρωτεύουσα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ο 32χρονος αμυντικός το επιβεβαίωσε, καθώς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του με το τέλος της σημερινής προπόνησης στο ΒΑΚ και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και το δέσιμο που είχε με τους Ομιλίτες.
Έτσι, έδειξε έτοιμος να πάρει μεταγραφή στον «Δικέφαλο» του Βορρά, έπειτα από μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερα...

Η κρίσιμη επόμενη εβδόμαδα για Σαββίδη

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το δάνειο των 2 εκ. ευρώ και οι υπογραφές εγγράφων που θα δώσουν επίσημο χαρακτήρα στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ομογενή επιχειρηματία είναι τα δύο θέματα που θα κυριαρχήσουν

Επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της πλευράς Ιβάν Σαββίδη υπήρξε και σήμερα (4/5). Σε αυτή επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει και από την άλλη η ανάγκη σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν ουσιαστικά βήματα στην διαπραγμάτευση.
Αυτό μεταφράζεται καταρχήν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για το δάνειο των περίπου 2 εκ. ευρώ που θα χορηγήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην ΠΑΕ. Και ακόμη, στην υπογραφή εγγράφων που θα δώσουν πιο επίσημο χαρακτήρα στην διαπραγμάτευση.
Ολα αυτά τα συμβούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς όπως είχε ενημερώσει το olaPAOK.gr η πλευρά Σαββίδη είχε διαμηνύσει πως χρεάζεται λίγο χρόνο με δεδομένο ότι αυτή τη περίοδο υπάρχουν κάποιες αργίες στην Ρωσία. Από εβδομάδα λοιπόν τα σπουδαία για την προοπτική επένδυσης Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Διαβάστε περισσότερα...