Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έχεις και αγώνα σήμερα

Εν μέσω εξελίξεων στα θέματα Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα (4/12, 17:15) να νικήσει ει τον Λεβαδειακό και να επαναφέρει έστω και προσωρινά την ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα. Ερωτηματικό η ενδεκάδα του Λάσλο Μπόλονι και η στάση του κόσμου
   
Το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα εντός έδρας βαθμολογική απώλεια. Ο Δικέφαλος υποδέχεται σήμερα (4/12, 17:15) τον Λεβαδειακό και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του και των δικών του προβλημάτων...
Η αποχώρηση του Κοντρέρας και η πώληση του Βιεϊρίνια είναι πιθανό να  Λάσλο Μπόλονι που πλέον θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδεά πως δε θα έχει στη διάθεσή του δύο από τους καλύτερους παίκτες του. Ο Ρουμάνος έκανε πολλές δοκιμές στις προπονήσεις όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας. Πιο πιθανό είναι να παίξει και πάλι ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια και την άμυνα να στελεχώνουν στα άκρα οι Βραζιλιάνοι Έτο και Λίνο και στο κέντρο αυτής να βρεθεί ο Μαλεζάς με παρτενέρ τον Μπαλάφα (έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Τσιρίλο). Στο κέντρο δίπλα στον Γκαρσία θα βρεθεί ο Φωτάκης και μπροστά από αυτούς ο Ίβιτς, αριστερά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Γεωργιάδης, στη δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έττο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο και Ρομπέρ
Για το  θετικό αποτέλεσμα με άμυνα και αντεπιθέσεις
Ο Λεβαδειακός θέλει βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα παίζοντας αμυντικά και ζητώντας σε κάποια αντεπίθεση το γκολ που θα κάνει πιο εύκολη την αποστολή του. Ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Στην ενδεκάδα θα βρίσκονται: Ο Κυριακίδης στο τέρμα, οι Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγαράς, Μελισσάς στην άμυνα, οι Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι στο κέντρο και οι Βασιλείου, Ζουρούδης, Πόποβιτς στην επίθεση.
 Στην αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Γκρμπιτς, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Πόποβιτς, Ναπολεόνι και Ζαχούι.
Ο διαιτητής
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Χρήστος Μήτσιος του Συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Πέτρο Τρύφων του Συνδέσμου Δράμας και Αντώνη Καρατζίκα του Συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος του Συνδέσμου Γρεβενών, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μπίκας του Συνδέσμου Χαλκιδικής.
Η παράδοση
Ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος των αναμετρήσεων με τον Λεβαδειακό έχοντας 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στην Τούμπα
Ο κόσμος
Ερωτηματικό αποτελεί πόσος κόσμος θα βρεθεί σήμερα στην Τούμπα και ποια θα είναι η στάση του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα Βιεϊρίνια και Κοντρέρας.
                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου