Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Υπόκλιση στους μάγκες του Κορδελιού

Τα μέλη του χτυπημένου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών συνδέσμου έστειλαν στεφάνι στο μνημόσυνο της Θύρας 7 και κέρδισαν το σεβασμό των οπαδών του Ολυμπιακού
Χίλια μπράβο μάγκες. Τι άλλο μπορεί να πεις για την κίνηση στην οποία προχώρησαν τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού το πρωί του Σαββάτου. Έστειλαν στεφάνι για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη των 21 παιδιών-οπαδών του Ολυμπιακού που έχασαν τη ζωή τους 31 χρόνια πριν, στις 8 Φεβρουαρίου 1981 στις κερκίδες του "Καραϊσκάκης". Οι ίδιοι γνωρίζουν τι σημαίνει να πενθείς δικούς σου ανθρώπους, αφού τα έξι "αετόπουλα" που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ήταν μέλη του συνδέσμου τους.
Ήδη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού χαιρετίζει με τα καλύτερα σχόλια αυτή τη  χειρονομία των οπαδών του ΠΑΟΚ από το Κορδελιό και χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του Σ.Φ. Ολυμπιακού "Πόρτο Λεόνε" στην ιστοσελίδα τους στο facebook. "Ο σύνδεσμος ΠAOK Κορδελιού έστειλε στεφάνι μια ημέρα πριν απο το μεταξύ μας ματς. Σαν Πειραιώτες μια λέξη θα τους πούμε για την πράξη τους αυτή."Μάγκες". Μαζί δημοσιεύεται και μία φωτογραφία από το στεφάνι του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου