Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδι προετοιμασίας....

Σε λίγες ώρες διεξάγεται στην ΤΟΥΜΠΑ ένα παιχνίδι προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, για να τεστάρει τις δυνάμεις του και την τακτική, εν όψει της ΜΕΓΑΛΗΣ ρεβανς με την Ουντινέζε την Πέμπτη 23/2.
Για κάποιο άγνωστο σε μένα λόγο, αυτό το παιχνίδι προετοιμασίας, έχει σηκώσει μεγάλο θόρυβο, λες και πρόκειται για κανένα μεγάλο ντέρμπυ.
Επειδή στην εποχή που ζούμε τα μέσα αποχαυνώσεως και οι ΑΡΔ, σαν ηλεκτρονικά ζόμπυ, ζουν και τρέφονται από την πλύση εγκεφάλου που επιχειρούν και επιτυγχάνουν, θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και την κρίση μας σε αυξημένη ετοιμότητα για να μην δεχθούμε αυτό που επίμονα και μεθοδικά προσπαθούν να περάσουν στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια δηλαδή ότι το παιχνίδι προετοιμασίας είναι «κρίσιμο» και .....ντέρμπυ.
Θα είναι κατάντημα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν το κορυφαίο παιχνίδι της ιστορίας του, ν' ασχολείται, με παιχνίδι που σημαίνει κάτι για την ιστορία των άλλων.

Θα είναι κατάντημα για τον ΠΑΟΚτσή, να χάσει ενέργεια και διάθεση, σπαταλώντας την σ' ένα ματσάκι της σειράς, που ο αντίπαλος για ΚΑΘΑΡΑ συμπλεγματικούς λόγους, θέλει να το δυναμιτίσει.
Θα είναι κατάντημα για τον ΠΑΟΚτση να καταναλώσει φαιά ουσία, ποδοσφαιρική κρίση, χρόνο και ενασχόληση, για ένα παιχνίδι που απλά προηγείται χρονικά της 23/2 και η διεξαγωγή του αποτελεί εκπλήρωση αγγαρείας.
Θα είναι κατάντημα για τοη ΠΑΟΚτση, αν ευρισκόμενος στην δυσχερή, οικονομικά, θέση να διαλέξει παιχνίδι να παρακολουθήσει μεταξύ του σημερινού και της Πέμπτης να προτιμήσει το σημερινό.
Θα είναι κατάντημα για τον ΠΑΟΚτση, αντι ν'αναλώνεται για την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της κερκίδας για την Πέμπτη, όπου θα πρέπει να θέσουμε υποψηφιότητα για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ κερκίδα της σύγχρονης ιστορίας, να σκέπτεται το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα .
Θα είναι κατάντημα για τον ΠΑΟΚτσή, να μπει στη λογική που ΥΠΟΥΛΑ και ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ έχουν επιβάλλει οι ασπάλακες, ότι σε τέτοια παιχνίδια κρίνεται το «αφεντικό της πόλης», όταν την Πέμπτη με μισό γκόλ, ο ΠΑΟΚ θα είναι το αφεντικό της Ευρώπης.
Θα είναι κατάντημα για τον ΠΑΟΚτσή, ν' ασχοληθεί και να επηρεασθεί, ενδεχομένως, από ένα μη αποδεκτό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα προετοιμασίας.
Θα είναι κατάντημα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, ο μέσος οπαδός του να τον μικραίνει, αγωνιώντας και ασχολούμενος, έστω και με αρνητικό τρόπο, με την επιχείρησση γνωστού μάνατζερ λατίνων ποδοσαιριστών.
Θα είναι κατάντημα για τον ΠΑΟΚτσή να μπει σε διάλογο μ' αυτούς που νομίζουν ότι είναι ευρωπαϊκή ομάδα επειδή η ευρύτερη περιοχή της Ν.Ελβετίας, όπου διακρίνονται, τους θυμίζει το ομώνυμο ευρωπαϊκό κράτος.
Θα είναι κατάντημα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚτσής να μην ονειρεύεται μεγάλες στιγμές για την Πέμπτη, αλλά να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι προετοιμασίας
Τέλος, θα είναι κατάντημα για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, που παίζοντας 12 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια παραμένει αήτηττος, να συγκρίνεται μ' αυτούς που παραμένουν αήτηττοι (στο γήπεδό τους) στην Ευρώπη καθόσον χρόνο δεν αγωνίζονται. (Άλλωστε και ο Παναρκαδικός είναι αήτηττος στην Ευρώπη αφού δεν έχει δώσει ποτέ κανένα παιχνίδι).
Υ.Γ Τα συγχαρητήρια της ομάδος του βουβαλακη τα δέχομαι ως προερχόμενα από ομάδα του εξωτερικού. Αν αυτός θεωρεί ότι απευθύνεται σε συνέλληνες θα ήταν προτιμότερο να το έχει αποδείξει με άλλη πιο ΑΝΤΡΙΚΗ συμπεριφορά: να μου αποδώσει τους τίτλους που μου έχει ΚΛΕΨΕΙ. Μέχρι τότε, για μένα, δεν θεωρείται συνέλλην. Τα ίδια ισχύουν και για τον βγενογόντικα. Σαν απάντηση στα συγχαρητήριά του, του εκφράζω τη λύπη μου για την ήττα της Ρούμπιν και ελπίζω και επιθυμώ την πρόκρισή της, εάν είναι δυνατόν άδικη, μέσα στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου