Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-3

Ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε με 2-3 από τον Αστέρα στην Τούμπα σε ένα "τρελό" παιχνίδι. Βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 17΄και εξαπέλυσε αντεπίθεση που... τελείωσε άδοξα με άστοχο χτύπημα πέναλτι του Λίνο στο 90΄+. Τραγική η διαιτησία του Κομίνη και αντισυναδελφική η συμπεριφορά των παικτών του Αστέρα που έπεφταν κάτω με κάθε ευκαιρία. Αθανασιάδης (33΄) και Γεωργιάδης (54΄) τα γκολ των γηπεδούχων. Λάθη στο στήσιμο από τον Μπόλονι

Ενα παιχνίδι με απρόσμενη εξέλιξη έγινε το Σάββατο (10/3) στη Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 0-3 στα πρώτα 17 λεπτά πληρώνοντας το πολύ νωθρό ξεκινημά του και την εμμονή του Μπόλονι να ξεκινήσει και πάλι τον Νιμανί ως αριστερό χαφ.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ βίωσε το απόλυτο σοκ, αφού βρέθηκε σε 17 λεπτά να χάνει 0-3, έχοντας τραγικά κενά στα μετόπισθεν. Μόλις στο 2' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, σε μία αντεπίθεση που κατέληξε σε εύστοχο συρτό σουτ του Περόνε από πλάγια θέση.
Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες του Λάζαρ να σκοράρει (είπε "όχι" ο Μπαντής), ο Αστέρας πέτυχε και το 0-2 στο 10΄. Και πάλι σε αντεπίθεση από την πλευρά τυων Νιμανί, Λίνο, Μπαλάφα, ο Ροτζέριο γύρισε στο Ναβάρο, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Χαλκιά. Στο 12΄ ήρθε μία απίστευτη φάση για τον ΠΑΟΚ, καθώς χάθηκαν διαδοχικές ευκαιρίες με Φωτάκη, Νιμανί, Σαλπιγγίδη και πάλι τον Γάλλο να σουτάρει πάνω σε παίκτη του Αστέρα και να διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι.
Στο 17΄ ήρθε και το 0-3. Μετά πό λάθος στο κέντρο έγινε πάσα με τη μια στον Περόνε που έπιασε απροετοίμαστη την άμυνα του ΠΑΟΚ και φάτσα με την εστία και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της. Ο ΠΑΟΚ πίεζε στην επίθεση, αλλά κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στην άμυνά του πελαγοδρομούσε. Στο 31΄ όμως οι ελπίδες αναζωπυρώθηκαν.
Ο Γκαρσία με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Κλάους, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον Μπαντή και σε κενή εστία πλάσαρε ψύχραιμα. Σε εκείνο το σημείο ο Κομίνης απέβαλε τον Μπολονι και άρχισε ένα ρεσιτάλ φαλτσοσφυριγμάτων.  Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά όχι τη μεγάλη φάση μέχρι να πάει στα αποδυτήρια.
Αρχή με γκολάρα Γεωργιάδη
Το δεύτερο μέρος άρχισε με μία απόλυτα λογική αλλαγή. Ο Γεωργιάδης πήρε τη θέση του Νιμανί και λίγα λεπτά αργότερα, στο 54΄ με πανέμορφο σουτ... αλά ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, έβαλε και πάλι τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-3.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και είχε φοβερή ευκαιρία σε σουτ του Λίνο και απόκρουση του Μπαντή στο 72'. Ο "Δικέφαλος" στα τελευταία λεπτά "κατασκήνωσε" στην περιοχή του Αστέρα. Στο 89', μάλιστα, ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Λίνο στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Τέλος, να σημειωθεί η αντισυναδελφική συμπεριφορά των παικτών του Αστέρα που με το παραμικρό έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου