Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Προ των πυλών προσθήκη επιχειρηματία στο δ.σ.

Ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια να ενισχύσει τη διοίκηση της ΠΑΕ και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα

Τις επαφές του για την ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα ο Ζήσης Βρύζας δεν τις έκρυψε στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (5/3). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι ψάχνει να αποκτήσει... συμπαίκτες που θα τον βοηθήσουν στην προσπάθειά του ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσεις τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τους σκοπέλους που μπαίνουν μπροστά του, κυρίως από την UEFA. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον μία περίπτωση νεαρού επιχειρηματία που είναι θετικός στο να στελεχώσει τη διοίκηση είναι προχωρημένη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στις αμέσως προσεχείς μέρες να οριστικοποιηθεί η προσθήκη του στο υπάρχον διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ. Το θέμα είναι αν ο Βρύζας επιλέξει να πάει από τώρα σε εννιαμελές σχήμα (οκτώ μέλη συν τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΠΑΟΚ) ή θα το κάνει με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης από το Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα διατηρεί πολύ καλή σχέση με πρώην μέλος διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εξάλλου, όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κάνει και επαφές προκειμένου άνθρωποι με κάποια οικονομική δυνατότητα να συνδράμουν και με τη μορφή χορηγίας στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση για ζεστό χρήμα που θα εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου