Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Μαλεζάς που "έριξε άγκυρα" και ο σίγουρος "Σάλπι"

Οι εκτιμήσεις συντάκτη της ιστοσελίδας "Bleacher Report" για τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής στο EURO και τα εγκωμιαστικά σχόλια που γίνονται για τον Στέλιο Μαλεζά

Ο Στέλιος Μαλεζάς μπορεί να έχει "ρίξει άγκυρα" στην άμυνα του ΠΑΟΚ, όπως σημειώνει συντάκτης της ιστοσελίδας "Bleacher Report", αλλά παρόλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται στους "σίγουρους" που θα απαρτίσουν την αποστολή για το Euro. Μια κατηγορία, στην οποία -σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του συντάκτη- βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
"Με την Superleague να ολοκληρώνεται σύντομα, η Ελλάδα θα πρέπει σιγά σιγά να προσβλέπει στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο Φερνάντο Σάντος θα κληθεί να πάρει πολλές δύσκολες αποφάσεις για να δημιουργήσει το ρόστερ των 23 παικτών", γράφεται αρχικά και επισημαίνεται:
"Αρκετοί παίκτες έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα. Η Εθνική Ελλάδας είναι μια ομάδα που γίνεται όλο και νεότερη κσι το ερώτημα είναι ποιοι "βετεράνοι" θα βρεθούν την ομάδα.
Οι προβλέψεις μου για τους σίγουρους στο ρόστερ είναι οι εξής:
Άμυνα: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Μανιάτης
Μεσαία γραμμή: Γεώργιος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Νίνης
Επιθετικοί: Γιώργος Σαμαράς, Δημήτριος Σαλπιγγίδης, Φάνης Γκέκας".
Ο Μαλεζάς μπορεί να μην έχει θέση στην παραπάνω "λίστα", αλλά όπως σημειώνεται στο κείμενο: "Έχει ρίξει άγκυρα στην πίσω γραμμή του ΠΑΟΚ. Καθοδήγησε τον ΠΑΟΚ στο Europa League και έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου