Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

"Ο αρχηγός Μάρκος Αντόνιο πηγαίνει στον ΠΑΟΚ"

Ρουμάνικη ιστοσελίδα αναφέρεται στην "ενθαρρυντική" απάντηση του Βραζιλιάνου αμυντικού στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Η ρουμανική ιστοσελίδα "sport.ro" ασχολείται με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Μάρκος Αντόνιο. Με τίτλο: "Η Ραπίντ χάνει τον αρχηγό της" η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει λόγο για την έγνοια που δημιουργεί το φλερτ Αντόνιο-ΠΑΟΚ στον προπονητή της ομάδας του Βουκουρεστίου, Ραζβάν Λουτσέσκου.
Στο εν λόγω κείμενο γίνεται λόγος για δημοσιεύματα από την Ελλάδα που τονίζουν ότι η ομάδα στην οποία βρίσκεται ο Μπόλονι θα κάνει κρούση στον Μάρκος Αντόνιο, που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηχού στη Ραπίντ μετά την αποχώρηση των Κοστίν Λάζαρ και Τζουλιάνο Σπαντάσιο. Όπως σημειώνεται: "οι άνθρωποι του ΠΑΟκ έχουν ήδη συζητήσει μαζί του και η απάντηση που πήραν ήταν ενθαρρυντική".
Τέλος, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Αντόνιο είχε πάει στη Ραπίντ το 2010 από την Μπελενένσες μετά από εισήγηση του τότε προπονητή Μάριους Σουμούντιτσα. Πέρυσι η Μπράγκα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, όμως, δεν θέλησε να δώσει τα 2,5 εκ. ευρώ  που ζητούσε ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ, Γκεόργκε Κόπος για να τον αγοράσει.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου