Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστή στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα που αφορούν παιδιά, αποφάσισε στον εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, η ομάδα να αγωνιστεί έχοντας στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας της, το λογότυπο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτή την κίνηση επιθυμεί να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις βασικές ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.
Σε συνέχεια της εν λόγω προσπάθειας και ως μία ακόμη ένδειξη υποστήριξης και συμπαράστασης στο σπουδαίο και δύσκολο έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Επίσημος Χορηγός της, η VODAFONE, θα φιλοξενήσουν στο συγκεκριμένο αγώνα 22 παιδιά του Χωριού, τα οποία θα συνοδέψουν τις ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προτρέπει τους φιλάθλους της να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην οικονομική ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, έτσι ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στη βελτίωση των συνθηκών ζωής αυτών των παιδιών.
Το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά ιδιωτών, εταιριών και οργανισμών.
ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
Γίνε «Υποστηρικτής»
Μπορείς να στηρίξεις το έργο στο Πλαγιάρι με τη δωρεά σου σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς Τραπεζών.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
104/48022763
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5026-020155-199
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
00/30842910
Μετά την κατάθεση της δωρεάς, μπορείτε να καλείτε στο 2310 226644 για να σας αποστείλουν την απόδειξη.
Κάθε προσφορά σε είδη, υπηρεσίες ή εργασίες που μπορούν να διευκολύνουν και να στηρίξουν τη ζωή μίας οικογένειας και ενός σπιτικού, είναι ευπρόσδεκτη. Οι καθημερινές ανάγκες στο Πλαγιάρι είναι πολλές και αφορούν τη διατροφή, την εκπαίδευση, φάρμακα, είδη καθαριότητας, βιβλία και οικιακό εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου