Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαράζ επαφών Σαββίδη για τα χρέη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη για το ζήτημα

Δεν έχει μόνο με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επαφές τις τελευταίες μέρες ο ΙΒάν Σαββίδης. Σκοπός του είναι να "προχωρήσει" και το θέμα των χρεών γι' αυτό και έχει διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη. Για το θέμα τα "ΣΠΟΡ" φιλοξενούν το παρακάτω ρεπορτάζ: "Έπειτα από ένα 24ωρο παραμονής στην Αθήνα, χθες νωρίς το απόγευμα επέστρεψε ατη Θεσσαλονίκη, προχωρώντας σε μία σειρά επαφών, συναντήσεων και συνομιλιών με κυβερνητικά στελέχη.
Αφορμή και ευκαιρία στάθηκε και η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, λόγω των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως που γίνονται σήμερα. Όπως γίνεται κατανοητό, σε πρώτο πλάνο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι το περιβόητο πια ζήτημα των "παγωμένων" χρεών του "Δικέφαλου". Ένα πραγματικά ακανθώδες θέμα, που εξακολουθεί να κρατά δέσμιο τον ΠΑΟΚ σε προβλήματα του παρελθόντος και το οποίο αν δεν επιλυθεί, δεν μπορεί να παρουσιαστεί και πρόοδος στην ομάδα και στην εταιρία.
Οι επαφές του Ιβάν Σαββίδη θα συνεχιστούν και σήμερα, ημέρα κατά την οποία θα κορυφωθεί η παρουσία υπουργών αλλά φυσικά και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δε στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθούν, υπήρχε και ένα ενδεχόμενο να συναντήσει ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος αποφασίστηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη.
Σε κάθε περίπτωση, ο πυρετός επαφών είναι δεδομένος και αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τυχαίο το χρονικό διάστημα που επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης να έρθει από το Ροστόφ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να δρομολογήσει ταυτόχρονα διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου