Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

"Μπορούμε να κάνουμε πολλά..."

Ο Αλβες Λίνο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα ενώ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να πάρει το "διπλό" κόντρα στην Ξάνθη

Για την νίκη επί του Αστέρα, το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη και για τον φετινό ΠΑΟΚ μίλησε την Δευτέρα ο Αλβες Λίνο λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης. Συγκεκριμένα είπε:
Για την νίκη επί του Αστέρα: "Ηταν δύσκολο ματς,. ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε κάποιες λύσεις και είχαμε 1-2 ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Μετά το πέναλτι χάσαμε την αυτοσυγκέντερωσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αυτοσυγκέντρωση και την κατοχή και έτσι πήραμε την νίκη".
Για την έλλειψη σταθερότητας: "Ηρθαν νέοι παίκτες. Υπάρχουν δύο παίκτες που ήρθαν τώρα και έχουν την ευκαιρία να πάρουν λεπτά συμμετοχής και σίγουρα θα πάρουν την θέση τους στην ομάδα".
Για τις δυνατότητες του "Δικεφάλου": "Γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουμε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά, ο κόσμος απαιτεί παραπάνω και είμαστε εδώ για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και να τους ανταμείψουμε".
Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: "Πρέπει να μπούμε στα ματς να κερδίζουμε. Είτε έχουμε τύχη είτε όχι. Σίγουρα κάθε ματς θα παίζουμε καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια και να κοιτάξουμε ίσως και το πρωτάθλημα".
Για τις μέτριες έως τώρα εμφανίσεις και το επόμενο ματς με την Ξάνθη: "Αυτή η νίκη μας δίνει άνεση να παίξουμε πλέον καλύτερα. Η Ξάνθη είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα. Είμαστε καλύτεροι από αυτούς και πιστεύω πως θα κερδίσουμε την Ξάνθη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου