Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Παίζει» του Αναστασιάδη!

O Άγγελος Αναστασιάδης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ! Ποιοι επιθυμούν την μεγάλη επιστροφή!

Το θέμα προπονητή παραμένει στην πρώτη γραμμή για το ΠΑΟΚ. Μπορεί η διοίκηση μετά την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους όμως η συναντήσεις μεταξύ Βρύζα-Ζαγοράκη και Τσιτσιακόφ συνεχίζονται και όπως φημολογείται ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα πλησιάζει στην Τούμπα.
Εκτός από την Ευρωπαϊκή αγορά, λέγεται ότι έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές με δύο προπονητές που βρίσκονται σε προηγμένα πρωταθλήματος, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη. Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν κάνει μια πρώτη επαφή χωρίς για την ώρα να έχει προχωρήσει το όλο θέμα.
Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έχει «εχθρούς», φίλους, αλλά και φανατικούς υποστηρικτές στην Τούμπα και από τους παράγοντες που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα οι περισσότεροι έχουν θετική άποψη για την επιστροφή του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ. Βεβαίως υπάρχουν και αυτοί που επιθυμούν σφόδρα την συμφωνία με ξένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου