Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ποιοι δικαιούνται εισιτήριο!

Αλλεπάλληλες συσκέψεις πραγματοποιούνται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη διάθεση των 21.278 (χωρίς τις προσκλήσεις) που δικαιούται η ΠΑΕ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι επιτελείς του Δικεφάλου θέλουν να προγραμματίσουν κάποιες κινήσεις προκειμένου να ετοιμαστούν για το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι κάτοχοι διαρκείας της φετινής περιόδου δικαιούνται από ένα εισιτήριο που θα αγοράσουν σε μέρη που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η διάθεση θα γίνεται από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Παράλληλα ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί στους οργανωμένους συνδέσμους για τα μέλη τους. Η ΠΑΕ διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους οργανωμένους συνδέσμους για να καθοριστεί ο αριθμός εισιτηρίων που θα παραλάβουν. Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής οι σύνδεσμοι έχουν προγραμματίσει σύσκεψη για να λάβουν αποφάσεις που αφορούν την οργάνωση της μετακίνησης τους στην Αθήνα για τον τελικό όπως η ναύλωση λεωφορείων.
Παράλληλα ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί για τις ανάγκες της ΠΑΕ, ποδοσφαιρικό τμήμα, χορηγούς και επίσημους προσκεκλημένους του Ιβάν Σαββίδη.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η ΠΑΕ προσανατολίζεται να ναυλώσει λεωφορεία προκειμένου να διευκολύνει την μετακίνηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα αποκτήσουν εισιτήριο. Συγκεκριμένα στους κατόχους διαρκείας που θα αγοράσουν εισιτήριο θα δίνεται η δυνατότητα να πληρώσουν θέση σε λεωφορεία που θα ναυλωθούν με μέριμνα της ΠΑΕ για να μετακινηθούν στην Αθήνα όσοι δεν έχουν πρόσβαση στους συνδέσμους, δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ή τρένο.
Λεπτομέρειες για τις ημέρες και ώρες διάθεσης των εισιτηρίων, για το κόστος μετακίνησης με τα λεωφορεία της ΠΑΕ και άλλα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τον τελικό του ΟΑΚΑ αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου