Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

"Λύκος" για 3,5 χρόνια ο Βιείρίνια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη μετακίνησή του Πορτογάλου στη Βόλφσμπουργκ. Ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, τον παίκτη, αλλά και την Πόρτο που έχει το 33 % των δικαιωμάτων του
 

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ και επίσημα για τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι ο Αντελίνο Βιείρίνια. Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την πώληση του στη γερμανική ομάδα. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg" αναφέρει χαρακτηριστικό το κείμενο της ανακοίνωσης για τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια ο οποίος θα καρπώνεται 1,3 εκ. ευρώ μικτά το χρόνο (περίπου 700.000 ευρώ), αλλά και σημαντικά μπόνους. Συγκεκριμένα, για κάθε νίκη θα βάζει στο λογαριασμό του 18.000 ευρώ και 7.000 στην ισοπαλία.
Στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό που αφορά στα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ, μαζί με τα μπόνους συμμετοχής φθάνουν στα 4,5 εκ. ευρώ. Αν και επισήμως δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, σύμφωνα με πληρφορίες του OlaPAOK.gr, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 3,5 εκ. ευρώ άμεσα, 500.000 ευρώ αν ο Βιεϊρίνια φθάσει στις 15 συμμετοχές και άλλες 500.000 αν οι συμμετοχές γίνουν 30.
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι που αφορά στην Πόρτο, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση των Πορτογάλων με τη γερμανική ομάδα. Τα σχενάρια είναι δύο, όπως αναφέραμε από χθες. Είτε να κρατήσει η πορτογαλική ομάδα το 33% των δικαιωμάτων, είτε να βάλει χρήματα στα ταμεία της με το δεύτερο ενδεχόμενο να είναι το πιο πιθανό, με βάση αυτά που συζητούνταν μέχρι πριν λίγες ώρες. Το θέμα, όμως, παραμένει ανοιχτό.      
Ο Βιεϊρίνια θα είναι παρών αύριο στην Τούμπα και την Παρασκευή θα ταξιδέψει και πάλι στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Βόλφσμπουργκ.
                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου