Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Ζαγοράκης συνεχίζει, αλλά για πόσο;

Δεν αλλάζει άμεσα κάτι στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινοβραδινή (15/1) συνάντηση του προέδρου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ με τους στενούς συνεργάτες του. Όμως, η ενόχληση του Ζαγοράκη για τις αντιδράσεις σε βάρος του δεν κρύβεται και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι θα συμβεί στο μέλλον

Η ενόχληση του Θόδωρου Ζαγοράκη από τις αντιδράσεις ενός κομματιού των οργανωμένων στο ματς με τον Εργοτέλη και η πικρία του για την έντονη κριτική που του ασκείται είναι δεδομένες, ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε κάποια απόφαση μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής (15/1) με τους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ.
Η συζήτηση κράτησε αρκετά, ο Ζαγοράκης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον του στην ομάδα, τον οποίο μάλιστα έδειξε και έμπρακτα, αποχωρώντας από την προεδρική σουίτα στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Εργοτέλη.
Σε αυτή τη φάση κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι θα συμβεί στο μέλλον και το μόνο σίγουρο είναι ότι άμεσα όλοι στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να ρίξουν το βάρος στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, "παγώνοντας" τις όποιες συζητήσεις και ζυμώσεις για τα διοικητικά του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου