Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έδειξες ποιος είσαι!

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το απόγευμα της Κυριακής, η αντίδραση πρώην ακριβοπληρωμένου και με μηδενική προσφορά στον ΠΑΟΚ, παίκτη του Εργοτέλη που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε λες και σκόραρε σε τελικό!

Μιλάω φυσικά για τον Κουτσιανικούλη που εξέπληξε με την αντίδρασή του να πανηγυρίσει το γκολ του, προκαλώντας τις δικαιολογημένες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Μάλιστα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αντέδρασε μετά το 0-1 όπως  ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όταν σκόραρε στο τηγάνι επί του γάβρου, δείχνοντας επιδεικτικά το αυτί του!
Ο άνθρωπος για τον οποίον ο ΠΑΟΚ ξόδεψε ένα ποσό δυσανάλογο της αξίας του και φρόντισε στο εδώ διάστημα της παραμονής του να γίνει θαμώνας στα διάφορα club, απογοητεύοντας τους πάντες με την προσφορά του -η οποία σε μια 10βάθμια κλίμακα αγγίζει επιεικώς το μηδέν- είχε το θράσος να κάνει κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος παίκτης που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα και σκόραρε με άλλη ομάδα στην Τούμπα.
Η ζωή είναι γεμάτη μαθήματα για όλους μας και ο Κουτσιανικούλης είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως από χτες απέκτησε ακόμα περισσότερες αντιπάθειες ανάμεσα στους φίλους του "Δικεφάλου".
Η κίνησή του δείχνει μεγάλη ανωριμότητα και για μένα είναι ακατανόητη μιας και πέραν όλων των άλλων ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα κάποια δικαιώματα στην περίπτωση πώλησής του (αν βέβαια συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου