Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Με Ιβιτς, χωρίς Παπάζογλου η αποστολή για ΑΕΚ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης που διεξήχθη στην Τούμπα την Τρίτη (17/1) ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει του αγώνα κυπέλλου με την AEK

Από αυτήν απουσιάζουν οι Γεωργιάδης και Παπάζογλου, ενώ ανάμεσα στους "εκλεκτούς" βρίσκεται και ο νεαρός μέσος, Κώστας Παναγιωτούδης, αλλά και ο Βλάνταν Ιβιτς που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή:
Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λαζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ
Παίζουν τρεις θέσεις
Η παρουσία του Ίβιτς δίνει μία ακόμη εναλλακτική λύση στον Λάσλο Μπόλονι για την ενδεκάδα του αποψινού αγώνα. Ο Ρουμάνος έχει ένα ξεκάθαρο κορμό οκτώ παικτών για το αρχικό σχήμα και θα κληθεί μέχρι το βράδυ να πάρει τις αποφάσεις του για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Οι οκτώ "σίγουροι" (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) είναι: Ο Γλύκος κάτω από τα γκολπόστ, ο Λίνο και ο Έτο στα άκρα της άμυνας, ο Μαλεζάς ως στόπερ και οι Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης στα χαφ. Ακόμη, οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης στην επίθεση.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τα εναλλακτικά σενάρια είναι τα εξής: Ο Τσιρίλο ή ο Μπαλάφας να βρεθούν δίπλα στο Μαλεζά και η θέση του αριστερού ακραίου να καλυφθεί ανάλογα με τον παίκτη που θα επιλεγεί. Είτε με τον Ρομπέρ, είτε να πάει ο Σάλπι αριστερά, ο Φωτάκης δεξιά και ο Ίβιτς να χρησιμοποιηθεί ως επιτελικός μέσος. Μία ακόμη επιλογή είναι να παίξει ο Λίνο αριστερά μπροστά και να χρησιμοποιηθεί ως μπακ ο Σταφυλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου