Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αυτή την φορά, δε θα γλιτώσεις!

Παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες μια ανεξήγητη αισιοδοξία που έρχεται από την χαβούζα για το παιχνίδι της Τετάρτης...
Τα σκουλήκια του Νότου και του  ΠOK, θεωρούν και πιστεύουν πως μια «από τα ίδια» θα είναι και φέτος για τον ΠΑΟΚ το κύπελλο! Ήττα και αποκλεισμός...
Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι το πέρσι, δεν έχει καμία σχέση με το φέτος! Σίγουρα το ότι ο ΠΑΟΚ αποδυναμώθηκε, ή ότι υπάρχει μια «εμφύλια» διαμάχη τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν πως την πρόκριση θα την πάρει ο Βασιλάκης Καϊλας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την αλήθεια την ξέρουν πολύ καλά.
Αυτή η ομάδα και αυτός ο Λαός στη κρίσιμη και στην δύσκολη στιγμή θα γίνει μια ατσαλένια «γροθιά», θα γίνει μια πύρινη μπάλα που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της. Όσα μας «χωρίζουν» πριν, ακόμα περισσότερα μας «ενώνουν» την κρίσιμη ώρα.
Υποτιμούν τον Λαό του ΠΑΟΚ και σε αρκετές περιπτώσεις τον λοιδορούν, ξεχνώντας τα δικά τους. Μας φοβούνται, μας τρέμουν και λογικό είναι να θέλουν την «διάσπασή» μας.

Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν θα γίνει. Όμάδα και Λαός είναι έτοιμοι να «τιμωρήσουν» παραδειγματικά την ομάδα ανέκδοτο της Ελλάδας.
Είπαμε, άλλο το πέρσι, άλλο το φέτος.
Η καλύτερη απάντηση σε όλα όσα πιστεύουν, θα δοθεί μέσα στο γήπεδο, από τους παίκτες μας που έχουν καταλάβει καλά πως τα (περσινά) «δώρα» τελείωσαν και είναι ώρα να πάρουμε πίσω ότι μας αναλογεί.
Είμαι σίγουρος πως και μετά τον αποκλεισμό της Τετάρτης, αυτή η γραφική και αστεία ομάδα θα εξακολουθεί να υπάρχει με τον τρόπο που τα καταφέρνει τόσα χρόνια.
Το αν θα βρίσκεται στην Β, στην Γ ή ακόμα και στην Δ κατηγορία είναι θέμα «δικό» μας. Μια «κλωτσιά» αρκεί να στείλουμε από εκεί που ήρθε την μονίμως αδικημένη κούλα, με παίκτες που είναι υπό ατμόν, με παίκτες έτοιμους να κάνουν προσφυγή και να παρατήσουν αυτόν τον θίασο οριστικά.
Ο μόνος που μπορεί να τους «γλιτώσει» είναι ο Γιάχος και η παρέα του. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι όλοι τους, εκεί βασίζονται και αυτοί. Να τους πετάξει το κοκκαλάκι, να γλύψουν...
Αλλά ακόμα και έτσι, δεν θα περάσουν. Για την ώρα τους αφήνω στην πλάνη τους.. Την Τετάρτη θα καταλάβουν τι θα πει ενωμένος και παθιασμένος Λαός που θα διψά να σπρώξει την ομάδα προς την πρόκριση.
Την Τετάρτη θα καταλάβουν τι θα πει οι παίκτες να λυσσάνε για την νίκη... Ως εδώ και μη παρέκει με αυτό το ανέκδοτο. Αρκετά γελάσαμε, ώρα να το σταματήσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου