Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

H τιμωρία του ΠΑΟΚ στο σάιτ της UEFA

Λεπτομέρειες για την τιμωρία του "ασπρόμαυρου" συλλόγου για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play δίνει η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Με τίτλο "Ανακοινώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ" η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA φιλοξενεί ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για την τιμωρία του "Δικεφάλου" από την πειθαρχική Επιτροπή τη. "Η τιμωρία επήλθε λόγω παραβίασης των κανονισμών του Financial Fair Play" σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, στο οποίο διευκρινίζονται τα εξής: "Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 250.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 200.000 είναι με αναστολή για μία περίοδο τριών χρόνων. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την οποία θα προκριθεί τα επόμενα τρία χρόνια. Και αυτή η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα σε βάθος τριών χρόνων".
"Μηδενικές ληξιπρόθεσμες οφειλές"
Το πιο σημαντικό κομμάτι αφορά σ' αυτά στα οποία ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει στον επόμενο έλεγχό του. Ότι "έως τις 30 Ιουνίου δεν θα υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές απέναντι σε εργαζομένους, εφορία, οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης ή σε άλλες ομάδες, σε περίπτωση μεταγραφής πριν τις 30/6. Αυτό θα επιβεβαιωθεί από την αρμόδια επιτροπή της UEFA".
Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κατέθεσει έφεση κατά της απόφασης εντίες τριών ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβει το εγγεγραμμένο σκεπτικό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου