Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Γκαρσία και Λίνο θα μείνουν υπό προϋποθέσεις

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά θα αρχίσει με τα επτά συμβόλαια που λήγουν. Όλα δείχνουν, ότι θα συζητηθεί, υπό προϋποθέσεις, μόνο η μονοετής ανανέωση της συνεργασίας με τους Γκαρσία και Λίνο.
Επί τάπητος έχει τεθεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά, παρότι γιε ευνόητους λόγους, δεν δίδεται ιδιαίτερη έκταση στο θέμα. Το καλοκαίρι τελειώνουν εφτά συμβόλαια. Των Γκαρσία, Λίνο, Τσιρίλο, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Χαλκιά και Μπαλάφα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία απολύτως συζήτηση με κανέναν για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του. Ούτε με τους Λίνο και Γκαρσία. Θεωρούνται και οι μόνοι που έχουν σημαντικές πιθανότητες παραμονής και την νέα χρονιά, αλλά και γι' αυτούς δεν υπάρχει καμία βιασύνη.
Στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουν σε τι κατάσταση θα είναι ο Γκαρσία μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Τότε, ανάλογα και με τις δικές του διαθέσεις, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Πάντως, εάν θέλει ο Ουρουγουανός να μείνει, επειδή είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο, θα μείνει για άλλο ένα χρόνο, καθώς θεωρείται ειδική περίπτωση.
Ο Λίνο πρόσφατα με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Βραζιλία. Ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα και την εξέλιξη των μεταγραφικών αναζητήσεων για αριστερό μπακ θα αξιολογηθεί η περίπτωσή του μετά το τέλος της σεζόν. Οποιαδήποτε συζήτηση, παραμονής του, πάντως, εάν γίνει, θα γίνει στην βάση της περεταίρω μείωσης των αποδοχών του.
Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τους υπόλοιπους. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, οι Τσιρίλο, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας και Χαλκιάς θα κλείσουν τον κύκλο τους στην Τούμπα το καλοκαίρι. Άλλωστε, φαίνεται αυτό καθαρά και από τις επιλογές του Μπόλονι. Ο Τσιρίλο χρησιμοποιείται εξ ανάγκης και ίσως ήταν ακόμα στον πάγκο, εάν δεν τραυματιζόταν ο νεαρός Κατσικάς. Ο Ίβιτς παίζει κατά κόρον ως αλλαγή, ενώ ο Χαλκιάς καθόλου. Ο, δε, Σνάουτσνερ απογοητεύει ιδίως από την ώρα που τραυματίστηκε ο Ετό. Εδώ και καιρό ο Μπόλονι δίνει ελάχιστες ευκαιρίες και στον Μπαλάφα, παρότι στα τελευταία ματς η ομάδα ξέμεινε από χαφ και μετατράπηκε ο Γιάννου σε μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου