Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμος να πει σκληρές αλήθειες

Ο Ζήσης Βρύζας είναι αποφασισμένος να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας στους μετόχους του ΠΑΟΚ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ. Και μόνο το γεγονός ότι η ίδια η διοίκηση του «δικέφαλου» προκάλεσε την έκτακτη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει σε όλες τις διαστάσεις της την πραγματικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά ο ίδιος ο πρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας θα είναι παρών. Και όπως όλα δείχνουν θα είναι και αυτός που θα αναλύσει, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, το τι ακριβώς θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι οικονομικά βιώσιμος. Η ενημέρωση θα είναι πλήρης και θα αφορά και το πρόσφατο παρελθόν, την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για να μην αντιμετωπίσει η ομάδα προβλήματα όπως αυτά που την ανάγκασαν να παραχωρήσει τον Βιεϊρίνια και να αφήσει ελεύθερο τον Κοντρέρας για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχειά της.
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στα οικονομικά του «δικέφαλου» συνεχίζουν να είναι οριακά παρά το γεγονός ότι τον Γενάρη υπήρξαν σημαντικές πληρωμές που έφτασαν κοντά στα 5.000.000 ευρώ. Ο σχεδιασμός που υπάρχει για να βγει η χρονιά μπορεί να εφαρμοστεί μόνο αν περιοριστούν στο ελάχιστο τα έξοδα της ΠΑΕ, με κάποιες πάντως από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ να μετατίθενται για την επόμενη περίοδο. Κάτι που σημαίνει ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο το ερχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει και σε άλλη παραχώρηση ποδοσφαιριστή του. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει υπό την επιτήρηση της UEFA και ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να εξασφαλιστεί η αδειοδότησή της το ερχόμενο καλοκαίρι.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ζήσης Βρύζας και οι συνεργάτες του στη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν ανοιχτά πλέον στον κόσμο του «δικέφαλου» για το ποια είναι ακριβώς η κατάσταση στα ταμεία της ΠΑΕ. Και ευελπιστούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να ενεργοποιήσουν τους φιλάθλους και να τους συσπειρώσουν και πάλι γύρω από την ομάδα. Αλλωστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ παραμένει ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ και οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε δική τους προσπάθεια είναι καταδικασμένη σε αποτυχία αν δεν υπάρχει η στήριξη των φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου