Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1

Ένας ανούσιος και αναιμικός ΠΑΟΚ για 80 λεπτά ήρθε τελικά ισόπαλος με τον Παναιτωλικό με σκορ 1-1, μένοντας για σχεδόν 4,5 μήνες χωρίς ήττα εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28΄ με τον Θεοδωρίδη πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του "Δικεφάλου" και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 85΄ με κεφαλιά του Τσιρίλο σε κόρνερ του Γκαρσία
 Δεν ήταν ο πραγματικός ΠΑΟΚ η ομάδα που είδαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο. Χγωρίς ρυθμό, φαντασία και ουσία στο παιχνίδι του έδωσε το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να τον απειλήσει με την πρώτη εκτός έδρας ήττα μετά από σχεδόν 4,5 μήνες (τελευταία ήττα από τον Αστέρα στις 6 Νομεβρίου). Παρόλα αυτά η ομάδα του Μπόλονι βρήκε τον τρόπο να μην χάσει, παίρνοντας την ισοπαλία με κεφαλιά του Τσιρίλο μετά από κόρνερ του Γκαρσία στο 85΄.

Ελάχιστα φάνηκε στο πρώτο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε καν τον έλεγχο του αγώνα και σε ελάχιστες φάσεις μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία του. Στο 26΄ ο Θεοδωρίδης σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία και δύο λεπτά αργότερα η άμυνα του "Δικεφάλου" πιάστηκε στον ύπνο. Ο Άντι έκανε βαθιά μπαλιά, ο Χαριστέας σηκώθηκε με κεφαλιά πάσαρε στον αμαρκάριστο Θεοδωρίδη, που δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να κάνει το 1-0. Η αντίδραση του ΠΑΟκ ήταν μόνο ένα κόρνερ του Γκαρσία που απέκρουσε με γροθιές ο Τζενάμο στο 34΄, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φθάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 37΄ όταν ο Χαλκιάς είπε "όχι" σε προβολή του Χαριστέα.
Πίεσε στο τελευταίο τέταρτο
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο της μπάλας, αυτό όμνως δεν συνοδεύτηκε και με ανάλογες ευκαιρίες. Ο Μπόλονι είδε ότι δεν του έβγαινε το σχήμα και άρχισε τις αλλαγές. Πρώτα ο Παπάζογλου αντί του Αποστολόπουλου, στη συνέχεια, ο ΝΙμανί αντί του Γεωργιάδη και τέλος ο Σταφυλίδης αντί του Λίνο. Ο Αθανασιάδης απλευθερώθηε και άρχισε να απειλεί με κορυφαία φάση στο 68΄ όταν πιενόμενος από το Γκόλια έστειλε τη μπάλα άουτ.
Η πολιορκία συνεχίστηκε με κόρνερ του Γκαρσία από τα οποία ήρθε το γκολ του Τσιρίλο στο 85΄ με τον Ιταλό να πιστώνεται μία πανέξυπνη τοποθέτηση μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων.
Στο τέλος, όμως, το ματς άνοιξε και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε χάσει κιόλας, αν ο Χαλκιάς δεν έλεγε όχι στον Καμαρά και σε σουτ του Xαριστέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου