Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚάρα με ψυχή, σήκωσε την κούπα!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνιδι, στο οποίο έδειξε στόφα μεγάλης ομάδας, ο "Δικέφαλος" νίκησε την ΑΕΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Συγκλονιστική παρουσία από 400 ασπρόμαυρους τρελαμένους οπαδούς

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι εθισμένη στους τίτλους. Σήκωσε το Σάββατο το Κύπελλο Ελλάδας και έτσι πρόσθεσε στην συλλογή της το μοναδικό τρόπαιο που του της έλειπε, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος. Απέναντι στην ΑΕΚ οι παίκτες του Στέλιου Υετίων παρουσιάστηκαν μυαλωμένοι και παθιασμένοι φτάνοντας σε μια ακόμη μεγάλη διάκριση.
Στο ξεκίνημά του το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά όσο περνούσε ο ΠΑΟΚ ανέβαζε στροφές και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 14-11, έχοντας σε καλή ημέρα τα περισσότερα από τα ατού του. Το δεύτερο ημίχρονο δεν άρχισε καλά για τον "Δικέφαλο" του Βορρά ο οποίος έδωσε στην ΑΕΚ το δικαίωμα να ροκανίσει την διαφορά. Παρόλα αυτά στη συνέχεια έσφιξε την αμυνά του, σταμάτησε το εύκολο γκολ της "Ενωσης", παράλληλα επιτέθηκε οργανωμένα, με αποτέλεσμα να κρατήσει στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους το ελαφρύ προβάδισμα και το φινάλε να τον βρει νικητή με  26-24.
Στα highlight της αναμέτρησης όταν ο Τσακίρης αποβλήθηκε και ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη ανέβηκε στην κερκίδα και τραγουδούσε με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου