Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κλείνει η αδειοδότηση, ανοίγει θέμα 48 δόσεων

Το αποτέλεσμα των επαφών με Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Σαβίνι και οι κινήσεις για να ξεπεραστούν τα εμπ'οδια που βάζει η τρόικα

Μπορεί το αγωνιστικό τμήμα και η πορεία του στο πρωτάθλημα να βρίσκεται συνειδητά σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο, προχωρά σε κινήσεις διευθέτησης των ανοιχτών ζητημάτων που την απασχολούν. Τη δεδομένη χρονική περίοδο δύο είναι τα βασικά ζητήματα για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Το πρώτο αφορά στη συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τριήμερο. Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία για διακανονισμό με τον Σαβίνι, ενώ προφορικό "οκ" υπάρχει και από τον Μουσλίμοβιτς ο οποίος ίσως και την Τετάρτη (28/3) στείλει υπογεγραμμένα τα σχετικά έγγραφα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Φιλομένο, αφού, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, έχει βρεθεί σημείο επαφής.

Ψάχνουν ρύθμιση 48 δόσεων
Μόλις "κλείσει" το θέμα της αδειοδότησης ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να δώσει λύση και σε ένα άλλο σοβαρό ζήτημα. Πρόκειται για τη ρύθμιση των οφειλών του στην εφορία και το γνωστό εμπόδιο των 24 δόσεων που επιβάλλει η τρόικα σε όλες τις ανώνυμες εταιρίες. Οι άνθρωποι της διοικησης του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κάνει προεργασία για να κλείσουν ραντεβού με υψηλότατα κυβερνητικά στελέχη (ενδεχομένως και με τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο που γνωρίζει άριστα και πώς σκέφτεται η τροικα και την ιδιατερότητα των αθλητικών ανωνύμων εταιριών), προκειμένου να προωθήσουν τη λύση της αποπληρωμής σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου