Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μήνυμα ζωής από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποφάσισαν να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους, δύο συνανθρώπους μας που προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν μέρος του πριμ τους από τη νίκη μας στον αγώνα με τον Εργοτέλη (17η αγωνιστική), για τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν ώστε ο μικρός Ανδρέας να προμηθευτεί το ειδικό μηχάνημα για αποσιδήρωση, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.
Ανάλογη κινητοποίηση υπήρξε και για την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό, στην οποία προσέφεραν μέρος του πριμ τους από το νικηφόρο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, της 23ης αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές της, βρίσκονται κοντά στην 37χρονη Σοφία και τον μικρό Ανδρέα και τους εύχονται να βγουν νικητές στο δικό τους μεγάλο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου