Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τι αφήνει στον ΠΑΟΚ η εμφάνιση Σαββίδη

Ποιος είναι ο απόχος της συνάντησης του ομογενή επιχειρηματία με το Θόδωρο Ζαγοράκη και οι αντιδράσεις που δημιουργεί στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια

Και ξαφνικά το όνομα Ιβάν Σαββίδης μπήκε στην καθημερινότητά του ΠΑΟΚ. Αφορμή η είδηση ότι πριν από λίγες μέρες συναντήθηκε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες ότι ο ομογενής επιχειρηματίας και μέλος της ρωσικής Δούμας (κοινοβουλίου) ενδιαφέρεται και πάλι, όπως πριν από έξι χρόνια, για τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως διαρρέει στο περιβάλλον του, δεν αρνείται ότι βρέθηκε μαζί του αρχικά σε ένα αεροπορικό ταξίδι του από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στη συνέχεια σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, χωρίς όμως να υπάρχει κανονισμένο ραντεβού.
Όπως τονίζεται, ο Ζαγοράκης ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη πώς δεν βρίσκεται πλέον στην ΠΑΕ και εκεί σταμάτησε κάθε κουβέντα για τον ΠΑΟΚ. Με δεδομένο, όμως, το προ ετών ενδιαφέρον του στενού συνεργάτη του Βλάντιμιρ Πούτιν, κανείς δεν προσπερνά εύκολα το όνομα Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί, για παράδειγμα, πώς πριν λίγες μέρες σε συζήτηση υψηλόβαθμών στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γύρω από επιχειρηματίες που έχουν την οικονομική δυνατότητα, αλλά και παράλληλα φιλικά αισθήματα για τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν να ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ, ακούστηκε και πάλι το όνομα του 53χρονου "Τσάρου του Ροστόφ", όπως αποκαλείται.
Ούτε στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να εκδηλώσει και πάλι ενδιαφέρον ο Ιβάν Σαββίδης για την ΠΑΕ, αρκεί, όπως τονίζεται, να έρθει λίγο πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα. Θυμίζουμε πώς όταν είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του πριν από μερικά χρόνια ο Σαββίδης, έθετε ξεκάθαρα θέμα γηπέδου, χωρίς όμως διάθεση να δεχτεί το ποσοστό 10% που, βάση της ελληνικής νομθεσίας, θα έπρεπε να καταβάλει στον Ερασιτέχνη από τα εισιτήρια και τη χρήση του γηπέδου το οποίο είναι ιδιοκτησία του ΑΣ.
Προ το παρόν, πάντως, δεν υφίσταται τίποτα επί της ουσίας, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν πώς και μόνο η εμφάνισή του στο προσκήνιο σημαίνει πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου