Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Μαλεζά

Αναμφισβήτητα η φετινή χρονιά ανήκει στον Ελληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πραγματοποιεί την πλέον αποδοτική του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όταν απουσιάζει η αμυντική γραμμή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα

Ο Στέλιος Μαλεζάς την Κυριακή (11/3) έγινε 27 ετών και τι καλύτερο δώρο από την σεζόν που πραγματοποιεί φέτος αγωνιζόμενος στο κέντρο άμυνας του "Δικεφάλου". Ο Ελληνας σέντερ μπακ έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στους "ασπρόμαυρους", μετρώντας έως τώρα φέτος 37 συμμετοχές σε τρεις διοργανώσεις και έχοντας λείψει μόνο από δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι στην καριέρα του δεν έχει δεχθεί καμία κόκκινη κάρτα!
Την τρέχουσα σεζόν απουσίασε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε με 2-3 και από τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη στις 15/1/12, όταν ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου μέρους, πήρε τη νίκη με 2-1, αλλά αντιμετώπισε σοβαρά αμυντικά προβλήματα.
Κάνει μπαμ η απουσία του
Οταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Εργοτέλη στην Τούμπα στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας, Τσιρίλο, αφού ο Μαλεζάς ήταν τιμωρημένος. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με γκολ του Λεάλ μετά από κακή εκτίμηση του Μπαλάφα και παρόλο που ο "Δικέφαλος" τελικά γύρισε το ματς τα προβλήματΗ δεύτερη φορά που ο Μαλεζάς έλειψε ήταν στο ματς του Σαββάτου (10/3) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Και σε αυτό το παιχνίδι η άμυνα του ΠΑΟΚ... πελαγοδρομούσε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάνει 0-3 στο 17ο λεπτό.α στην αμυντική γραμμή ήταν εμφανή.

Οταν καθιερώθηκε
Η φετινή είναι η δεύτερη πιο αποδοτική σεζόν του Μαλεζά στον ΠΑΟΚ. Την περίοδο 2008-2009 ήταν ουσιαστικά η αρχή της καθιερωσής του. Έπαιξε κατά κύριο λόγο δίπλα στον Κοντρέρας 32 φορές σε δύο διοργανώσεις, μιας και ο "Δικέφαλος" τότε δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Ο Κατερινιώτης στόπερ από τις παρουσίες του εκείνη την σεζόν μόνο κερδισμένος βγήκε, αφού η βελτιωσή του μετά το τέλος της ήταν εντυπωσιακή. Εως τώρα ο Μαλεζάς έχει πραγματοποιήσει 118 εμφανίσεις στην Α' Εθνική, όλες με την φανέλα του ΠΑΟΚ και πέτυχε τρία γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου