Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μπόλονι και ΠΑΟΚ βλέπουν μόνο το... παρόν

Σε ποια φάση βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης ή μη του Ρουμάνου τεχνικού με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ

Για τη συνεργασία του Μπόλονι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν γραφτεί και λεχθεί ουκ ολίγα πράγματα τις τελευταίες μέρες, μετά το γενέθλιο δείπνο που παρέθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός στους Βρύζα-Κωνσταντινίδη. Η ουσία του θέματος εξαντλείται στην πολύ απλή θέση ότι το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών θα ξεκαθαρίσει μετά τα πλέι οφ.
Ο Λάσλο Μπόλονι έχει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που μπορεί να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι ύψους 300.000 ευρώ. Αυτά προβλέπει το συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σημασία έχει τι σκέφτονται ο ίδιος και οι διοικούντες την ΠΑΕ.
Αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι ότι πρέπει να τελειώσουν και τα πλέι οφ για να γνωρίζουν από ποια θέση εκκίνησης θα μπει ο ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο και ποια θα είναι τα οικονομικά δεδομένα που καθορίσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Μέχρι τότε, κάθε συζήτηση είναι μάλλον περιττή, αφού τόσο ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, όσο και ο προπονητής της ομάδας ρίχνουν το βάρος στην προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να διακριθεί μέσω των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου