Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Προπόνηση με Κατσικά, χωρίς Ετο, Ιβιτς

Σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολουθούν θεραπεία. Αδεια πήρε ο Λάζαρ

Στο γήπεδο βρήκε το πρωί της Τρίτης (20/3) τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η προπόνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη ξεκίνησε με διατατικές ασκήσεις και στο πρόγραμμα δεν συμμετέχουν οι Ετο, Ιβιτς, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία στο γυμναστήριο.
Αντίθετα, ο Γιώργος Κατσικάς για δεύτερη σερί ημέρα λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και δείχνει έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Κίτσιου, Στάμου και Κρέσιτς (άρχισε τρέξιμο), ενώ οι Χαλκιάς, Γλύκος και Μελισσάς κάνουν ξεχωριστό ειδικό πρόγραμμα που αφορά τους τερματοφύλακες.
Η προπόνηση συνεχίστηκε με ποδοτένις και τους αναπληρωματικούς συν του Αποστολόπουλου να κάνουν σπριντ. Να σημειωθεί πως χορηγήθηκε στον Κοστίν Λάζαρ άδεια ώστε να μεταβεί στο Βουκουρέστι για κάποια έγγραφα που σχετίζονται με την παραμονή του στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Τρίτης (20/3) αναμένεται στην βάση του.
Τέλος, για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου